Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vida Zoltán edzettjei miért...

Vida Zoltán edzettjei miért ilyen torzak?

Figyelt kérdés

Nezem az edzos videokat is roluk, es az osszes edzettje ilyen groteszk kinezetu. Bar fura az az edzes modszer is, amit csinalnak.

[link]

2020. máj. 23. 19:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked hol torz? Milyen alapon torzozol másokat? Mutass már egy formát báttya, hogy milyen alapon írsz ilyeneket?!
2020. máj. 23. 20:13
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Mi itt a torz, rossz minosegu kep ennyit tudok rola mondani
2020. máj. 23. 20:15
 3/19 A kérdező kommentje:

Aránytalanul túlfejlett karok és alul fejlett combok. Kb olyan a combja, mint egy átlag emberé a karja meg brutalisan izmos,és ugy összességében tavol áll attol a kallsszikus testépítő megjelenéstől.

Te pedig hanyagold ezt a nagyon trendi, bátyja stílust, utána beszélhetünk.

2020. máj. 23. 20:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a többi milyen.Nem néztem,de a képen a lábak tényleg fejletlenebbek.

Vagy a felsőtest nagyobb?

Remélem csak a felvétel ilyen,mert amúgy elég szembetűnő.

2020. máj. 23. 20:44
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem, valóban ennyire aránytalan, és szinte az összes tanítványa ilyen.
2020. máj. 23. 20:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a srácot régebben sokat láttam a Vidában, és tényleg feltűnt, mekkora vállai vannak az egész testéhez képest.
2020. máj. 23. 21:44
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

#5 továbbra is csak szerinted az. Továbbra se mutatsz képet, hogy mire fel van ekkora arcod!

Kamu vagy haver!

2020. máj. 24. 13:36
 8/19 A kérdező kommentje:
Miben vagyok kamu, meg minek mutatnek kepet? Barmilyen kritikat meggogalmazok a testepitesben azt csak egy brutal forma felmutatasaval tehetem? Ennyi erovel mutass fel te is valami brutal format, ha mar igy pattogsz nekem.
2020. máj. 24. 16:39
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Hiteltelen, irigy alak vagy haver.

Nulla.

2020. máj. 24. 17:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem irigykedek, feltunt, hogy Vida Zoltan edzettjei altalaban torzak, es erdekelt, hogy mi lehet az oka. Tulajdonkepp, nem is a gyerekrol van konretan szo, de te rajta lovagolsz. Ez a Pumped Gabo stilust meg, hogy teso, haver, batyja, nagyon gáz. Még a cigányoknál volt divat 1000 éve az a stílus, amit most ti nyomtok. :D
2020. máj. 24. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!