Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ontapados hasizomgep? Nem...

Ontapados hasizomgep? Nem tudom mi a neve, de a tobbi lent.

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Ez tényleg használ?Jó egyáltalán valamire?Elég sok helyen latom reklámozni es "viszonylag olcso".Lattam ilyet bicepszre is.Használnak ezek valamit vagy csak átveres?

2020. máj. 4. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme
2020. máj. 4. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Evszazad atverese, nehogy vegyel.
2020. máj. 4. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Átverés.
2020. máj. 4. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ilyen elektromos izomstimuláló eszköz a gyógyászatból érkezett. Baleset, betegség utáni rehabilitációnál hasznosak, de sport szempontjából semmi hatásuk nincs.
2020. máj. 4. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem ezzel kapcsolatosan az alábbi érdekelne, most találtam olcsón ilyen eszközöket és felkeltette az érdeklődésemet. Valójában nem vagyok elhízva, egy nagyon speciális problémám van. Gyerekkoromban Zyrtec nevű gyógyszer mellékhatása által méreganyag rakódott le bennem, amitől sörhas-jellegű külső puffadás alakult ki rajtam. (Be is tiltották.) 15 évesen abbahagyatták velem, 15 évet jósoltak a puffadás eltűnésére. 15 év helyett már 17 év telik el. Ugyan nagyon megnyúltam és 20 kilót lefogytam mindenféle erőfeszítés nélkül, de kismértékben maradt puffadás és az már nem akar eltűnni. Tulajdonképpen ugyanakkorának látom, mint gyerekkoromban volt. Csak a testem többé része változott. Zyrtec-től 96 kilós voltam 15 éves koromig, kamaszkoromban 85 kilós lettem, jelenleg 31 évesen 70-75 kiló között jojózok. Állítólag semmivel nem lehet letornázni, ráadásul faramuci helyzetként válogatós étrendemmel kevés fehérjét viszek be. Így semmilyen edzés nem használ. Tehát a kérdésem a következő. Egy ilyen eszköz megbolygathatja-e úgy a hasfalamat, hogy az letornázná a puffadást vagy más alakot kezdene nyújtani rajta? Esetleg ezt csak orvos tudná megmondani vagy okozhatna is gondot? Igazából nem vagyok ronda és a párom szereti is rajtam, de engem legbelül zavar. S ha volna lehetőségem rá, kezdenék is vele valamit kemény beavatkozás nélkül. Nyílván plasztika lehetne, de azt nem vállalok.
2020. aug. 26. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem: rendszeresen kirándulok, akár 20 kilométert is lesétálok, egy időben elkezdtem edzeni, és egy huzamos időn át úsztam is. Az elmúlt 10 év alatt mozdulatlan maradt a puffadás. Ha éppen 70-75 kiló között 70-re leesek, akkor sem a hasamon érzem. Méregtelenítő teákat is kipróbáltam, STB-STB. Ilyen eszközön kívül mindenféle segítséget kértem és drasztikus módszer kivételével lepasszoltak.
2020. aug. 26. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem adnék egy ilyen gépnek sok esélyt erre, bár nem tudom ártani nem fog.

Diétát és minden napos zsírégetést célzó mozgást próbáltál már?

2020. aug. 26. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Mozgást igen, de idővel nem volt értelme. Komoly diétát szintén nem alkalmazok, mert érdekes módon ennek ellenére a súlyom elvileg kicsit kevés. Legalábbis az indexelés szerint, ha annak egyáltalán hihetünk. De önszántamból figyelek egészségesebb összetevőkre és alapvetően gyerekkorom óta kevés húsfélét is eszek. Szimplán nem volt szimpi a hús, ezért is volt gyanús a nagy hasam. Majd orvos közölte sok év után, hogy ez a mellékhatása. Ezt úgy kösz. Azóta ráadásul arra a betegségre nem is szedek semmilyen gyógyszert és makk-egészséges vagyok így. Csak ez az egy dolog ne volna. :D
2020. aug. 26. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
hát akkor lehet tényleg marad a műtéti megoldás :(
2020. aug. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!