Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki miket eszik szálkásítás alatt?

Ki miket eszik szálkásítás alatt?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 18:26
1 2
 11/14 SZücsöm ***** válasza:

2 db telj kiőrlésű toast kenyér, 2 db-os rántotta(van benne kis tej + kókuszzsír az elkészítéséhez),vaj,méz,paradicsom,paprika,hagyma

80g krumpli,160g csirkemell,zöldségköret (néha 2 féle) változó

125g túró 100g natúr joghurt, 2 féle gyümölcs változó

2 adag whey protein 3g kreatin 10g kollagén

"édesség" változó de ez is megy minden nap: van hogy sütök valami "egészséges" magas fehérjetartalmú sütit, van hogy 3 db cukormentes (de édes) zabkeksz-et, van hogy fehérjeszeletet, van hogy nem cukormentes 3 db győri édes féle zabkekszet, van hogy natúr popcorn, elég ritkán de előfordul hogy eszek reggeli után vagy 1 kakaós csigát vagy 1 túrórétest.

Sőt van hogy a Bambamarhában ebédelek 2 hambi kis sült krumpli (volt hogy 1 hónapban 3 szor)

Tehát nem viszem túlzásba.És mivel nem verseny a fogyás szerintem nincs is értelme hogy siessek.

13 hét -9 kiló

2020. máj. 1. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Igazából én is úgy szálkásítottam, hogy megettem mindent amit megkívántam, csak a gyors szénhidrátot mérsékeltem és lement így is 22%-ról (kb) 12-13%-ra. Kalóriát kell számolni és kész, nem nagy tudomány.
2020. máj. 1. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Csirke rizs meg a többi, hacsak nem versenyző vagy akkor totál semmi értelme ilyeneket enni állandóan. Az első kajálása a normális, és így is el lehet érni egy kiváló fornát ha kokszolsz is mellé. Ha pedig nem kokszolsz mellé akkor meg teljesen mindegy, a csirke rizseddel sem leszel szálkás
2020. máj. 1. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

" Ha pedig nem kokszolsz mellé akkor meg teljesen mindegy, a csirke rizseddel sem leszel szálkás"

Inkabb onnan kozelitsd meg, ha nem cuccozol, de még normális étrended sincs, akkor mennyire fogsz jól kinézni.

2020. máj. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!