Tudtok ajánlani tejmentes protein port illetve szeleteket?
Scitec -et nem ajánlom. Minőséggel nincs baj csak túl van árazva. BioTech még rosszabb ebből a szempontból mert az még drágább.
GymBeam et szokták itt a gyakorin ajánlani de én azt se venném mert bár nincs túlárazva mint az előző 2. Viszont labortesztet se találtam róluk sehol és vagy szerb vagy szlovák gyártmány(ami nem feltétlen baj de ink nem kockáztatnék ha van jobb alternatíva.. és van).
Akkor már inkább a Myprotein. Angol termék Labdoor bevizsgálta és általában a 2. 3. helyen vannak a fehérjéi. Az ár is sokkal job mint az 1. kettőé és a gymbeam-é nél is jobb ha jó kamuakciókor veszed.
Azért kamuakció mert mindig van valamilyen "akció" mert csak így vannak jó árban a termékek. Tehát ezzel igazából csak tilitolizzák az árakat. Akkor már érdemes vásárolni ha 33% os a kedvezmény de akár 50 ig is felmehetnek 1es termékek.
Köszi srácok a sok sok választ!:))
Myproteinnel szemezek ahogyan azt páran írtátok.
A beef bejött egy darabig de egyszerre csak elundorodtam a mellékízétől, azóta a hányinger kerülget már a szagától is. Absoricetól próbáltam a banoffee ízesítést , nekem annyira rossz volt már elsőre is, hogy vetekszik a beef-el, nem tudom ki merjek e próbálni más ízesítést , vanília, csoki , ahogyan #1 írta (asszem). Tudom, tudom nehéz eset vagyok de próbálom megtalálni ami a legjobb.
Nem vagyok vegán, csak a tejtermékeket nem preferálom, szerintem nem embernek való, de ez az én véleményem.
Azóta próbáltam már sima ízesítetlen fehérjét ( dénes natura , szója), felturbózva gyümölccsel nagyon bejön, olyan ízűvé tudod varázsolni amilyenné csak szeretnéd, és elég olcsó is volt (1100Ft/500g). Csak azért írom le, hátha van akinek hasonló problémája van , érdemes megpróbálni.
✌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!