Ha eljutottam odáig, hogy tetszik az izommennyiségem és a testzsírszalékom, akkor mit tehetek, hogy ebből ne mozduljak ki, ha nem tudok edzeni?
Figyelt kérdés
Az étrendemet tudom tartani. Van valami tabletta, vagy por, ami meggátolja, hogy megegye a testem az izmaimat a kihasználatlanságuk ellenére?2020. ápr. 29. 13:11
1/3 anonim válasza:
Izmot csak edzéssel lehet fenntartani. De a fehérje fontos hozzá, egyél minél többet.
2/3 anonim válasza:
Nagyon kevés mozgással fenn lehet tartani a már meglévő izommennyiséget. Ha viszont nem edzel, menthetetlenül leépülnek az izmaid. Ha lennének ilyen csodaporok, akkor az űrhajósok is azt ennék, és nem gyengülnének le annyira, hogy járni sem tudnak, mikor visszatérnek a Földre.
3/3 anonim válasza:
Valamennyit kell edzeni továbbra is. Nekem heti egy teljes test elég. Ha te is naturál voltál, szerintem neked is elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!