Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Köcsönyei Polla (Ancsa) kokszol?

Köcsönyei Polla (Ancsa) kokszol?

Figyelt kérdés
Egy youtuber, ha valaki nem ismeri (gondolom azért vannak néhányan :D)
2020. ápr. 26. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ja, tolja neki a pasija a tesztót minden nap keményen.
2020. ápr. 26. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
ránézésre kétlem
2020. ápr. 26. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
De akkor meg hogy van ilyen kocka hasa? Elég brutál genetika kell hozzá, vagy zsírleszívás vagy nemértem. Mert máshol meg jóval fedettebb
2020. ápr. 26. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Tuti
2020. ápr. 26. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Jó diéta, sok edzés.
2020. ápr. 26. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
én nem tudtam ki ő, eddig nem találtam olyan képet, ahol konkrétan kocka hasa lenne, illetve csak egyetlen egyet, ami erősen photoshop gyanús, talán beárnyékolták, ahol kellett.
2020. ápr. 26. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Na most kedves kérdező. Én fiú vagyok és calisthenic sportoló 4 éve. Van tapasztalatom. Simán el lehet érni kitartással, önfegyelemmel és kiváló kitartó edzéssel. Elég szomorú leszek amikor ilyesmit látok mivel persze aki tesz a céljáért és nem lusta + szél fújja a száját akkor ő biztos photoshoppol meg kokszol. Hu bmeg ez kemény :D Bocsi ha ellenségesnek tűnök de nagyon abszúrd ez. Nem irígykedni kell meg elméletet gyártani másokra amivel neked lesz könnyebb elviselned a lustaságod. Mérlegelj szerintem mert ez romboló életfelfogás. Te is simán eléred ha teszel érte mindenféle koksz nélkül. Mindenkinek ez a mániája irígységből, hogy koksz. Nagyot tévedtek. Két féle ember van, aki gondol és vágyik valamire de nem tesz semmit mert bűnbakot keres, a másik ugyan ez csak leküzdi magát meg a félelmeit és teszi amit kell saját magáért. Azok a sportolók akikre felnézel vagy én felnéztem motivációként ők nem mások mint te, pont ugyan olyanok azzal a külömbséggel, hogy beleteszik a munkát.
2020. ápr. 28. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
30%

Utolsó lényegében leírt mindent.:)

Kifogás és köpködés helyett tenni kellene. Az irigység nem egy szép dolog.

2020. máj. 31. 09:28
 9/9 anonim válasza:
Polla egy nagyon sovány s beteges lány volt. Erre elkezdett sportolni, ami segített az önbizalmán. Izmosodni s a gebeséghez sikerült felszednia annyit, hogy jól érezze magát. De ennyi. Az edzés az élete
2022. febr. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!