Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol bírok olcsón szerezni 20...

Hol bírok olcsón szerezni 20 kilós tárcsákat?

Figyelt kérdés
19.000 forint-nál olcsóbbat nem találtam magyarországon.. azért a lófßsznak is van vége :D
2020. ápr. 25. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez reális, azt hiszem én is ennyiért vettem anno, gonodlj bele kilónként egy ezres... De ha nem cél, hogy mindenképp nagy súllyal húzz fel vagy guggolja, csak izmot akarsz építeni, akkor nem kell olyan fontos, hogy sok súly legyen, szóval érdemes inkább venni többféle tárcsát mellé, egy-egy pár 10; 5; 2,5; 1,25 kilóst.

Talán használtan találni valahol olcsóbban, de én ezzel inkább nem kísérleteztem.

2020. ápr. 25. 18:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Korona vírus előtt 11k-ért lehetett kapni. Egyébként itthoni edzőtermem van, eddig műanyag tárcsáim voltak de most eljutottam egy bizonyos szintre és 170 kilónál nem megy fel több súly a rúdra, ezért a vastárcsa megdobná rendesen.
2020. ápr. 25. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az erő is számít nekem, szóval nem csak izomépítés a cél.
2020. ápr. 25. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Használt oldalakon (jófogás,vatera,facebook marktplace) találni olcsóbban.

Azt nem írtad 50mm vagy 31mm es kell általában az 50mmes drágább sajnos...

Én is vadászok tárcsára de úgy néz ki inkább használtat veszek...

2020. ápr. 25. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én pár hónapja 4*20 kiló szinte új gumirozott fémtárcsát vettem jófogáson szállítással együtt, szerintem ott érdemes nézelődni, de elég nehéz kifogni egy jó ajánlatot. Egyszer 10 ezerért szereztem 2*20 + 2*10 + 2*5 kiló tárcsát (gyárit) rúddal együtt. Néha azért vannak ilyen ajánlatok, de ritka sajnos.
2020. ápr. 25. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:

*szállítással együtt 40-ért

Ez lemaradt :D

2020. ápr. 25. 19:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos jófogáson semmilyen jó ajánlat nincs 20 kilósra :(
2020. ápr. 25. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor mégy ki a vastelepre és guberálj valamit amit a rúdra tudsz akasztani mert sajnos ennyi az ára a cuccoknak :(
2020. ápr. 25. 20:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Haha nem rossz ötlet! :D Diáékként kidobni 40-et tárcsára elég baromság lenne azért.
2020. ápr. 25. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!