Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő edző és szteroid...

Testépítő edző és szteroid tanácsadás büntetendő?

Figyelt kérdés

Sok edzőnél látom hogy insta vagy facebook oldalon kérdésekre válaszol és tanácsokat ad kúrák lebonyolításához.

Ezt művelik személyi edzés formájában is pénzért összeírnak neked egy ciklust.

A törvény szerint 18 éven aluli személynek tilos tanácsot adni és doppingszer használatára buzdítani.

A probléma ott kezdődik hogy az interneten elég nehéz beazonosítani hogy ki 18 alatti vagy feletti ha esetleg "tanácsadásra" kerül a sor.

Gondolok én itt rengeteg facebbook/instagram kép nélküli profilra.

Az ilyen tevékenységeket folytató emberekre miért nem szállt még rá a rendőrség ?

Pl Hungarian hammerre gondolok elsősorban.

Félre értés ne essék nem akarok felnyomni senkit csak számomra meglepő hogy még nem igen volt ilyesmire példa.

Eddig csak kox kereskedelem miatt bukott le pár ember pl Bohos Kornél.

2020. ápr. 23. 18:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Írok egy konkrét példát.

Jóska elmegy személyi edzésre a Pistihez és megkérdezi hogy kéne szteroidozni.

Pisti elmondta mit hogy kell miből mennyit és igény esetén ad egy címet ahonnan szerezhet cuccot.

Ez ha bizonyítható lenne akkor már megbüntetnék szerintem a Pistikét.

2020. ápr. 23. 21:41
 12/15 MadSeal ***** válasza:

Az, hogy elmond egy ciklust szerintem semmi büntetendő nincs benne, pláne hogy az internet alapjáraton tele van információval. Mintha elmondanád valakinek a bong helyes használatát. Az, hogy kontaktot is ad valaki, már picit necces, bár ez is olyasmi, mintha mondasz egy dillert valakinek. Nem hallottam róla, hogy ilyenért csuktak volna le bárkit is. Doppingnál meg pláne, mert elég sok rendőr is használ valamilyen formában. Szerintem csak a TEKben legalább minden 5-10. ember kiegészíti a napi kreatinját valami mással.

Erkölcsileg meg nehéz megmondani, mivel lehet, hogy valaki egyébként nem is nyúlna ilyen szerekehez, de mások meg megrendelnék az első neten talált mindenféle kétes eredetű kínai cuccot, és nyomná giga dózisokban (no persze nem mintha a kontaktnál nem történhet meg ugyan ez, de szerintem kisebb az esélye, mert ha egy komoly edző ajánlja, valszeg nem valami kőolajszármazék lesz koffeinnel).

2020. ápr. 24. 11:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán van hiteles magyar oldal ezen a téren, pedig hasznos lenne,hogy legalább az alapvető tudás legyen a birtokukban az embereknek, ha már koxolnak.

Proteinteam.hu oldalán is olvasni ellentmondásos fa..ságokat. Visszakeresel 1 évvel ezelőtti válaszokat és merőben mást állít, mint egy mostaniban, alapvető dolgokkal kapcsolatban. :D

2020. ápr. 24. 11:38
 14/15 A kérdező kommentje:

# 13 bodybuilding pont hu vagy régebben a testmester pont net

proteinbuildert még nem olvasgattam tüzetesebben de elcsíptem 1-2 olyan válaszát ahol rossz dózisú kúrákat ellenzett és segített kijavítani

De pl ott a Német Pisti aki a huszonéves koxolni vágyóknak jó tanácsokat ad mint pl test prop normál dózisban...ami valóban jobb mintha beleugrana egyből egy trenbolon ciklusba :D

2020. ápr. 28. 17:11
 15/15 A kérdező kommentje:
A választ megkaptam...lényegében amit pl Hammer csinál még nem büntetendő.
2020. ápr. 28. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!