Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » TRX kötéllel meg lehet edzeni...

TRX kötéllel meg lehet edzeni minden izmot? Ha igen tudnátok írni mindegyikre példát?

Figyelt kérdés
Van egy 20 kg-os kétkezes súlyzókészletem is, szóval ha pl.bicepszet nem lehet edzeni ezzel a kötéllel akkor megoldom a súlyokkal. Azért szeretném tudni, hogy lehet-e minden izmot vele edzeni, mert az udvaromon jobban szeretek edzeni, mint bent a házban, valamint most nem igazán merek és nem is lehet terembe menni.
2020. márc. 24. 22:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy egyáltalán érdemes TRX kötelet használni?
2020. márc. 24. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

érdemes. Ha rendelsz egy trx kötelet, originalt, adnak hozzá egy útmutatót is.

[link]

ilyesmit.

lehet bicepszre edzeni pl ha nagyon hátradőlsz és bicóból húzod fel magad, vagy "koponyatörés".

Mindent meg lehet oldani kb streetworkout, csak eszedbe kell jusson, hogy mozogtál a teremben és lemodellezni, átültetni.

23/f

2020. márc. 24. 23:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, mert már van ilyenem csak nem tudom hová lett az útmutató. Köszönöm a válaszod
2020. márc. 25. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Oh :D

Hat ha nem felejtem el, akkor holnap atkuldhetem neked valhol! Privatban zippysharerel vagy emailben. De biztos vagyok venne, hogy gugliban es jutubon is talalsz tutorialokat ha keresel! :)

2020. márc. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!