Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor fog látszodni a popsimon?

Mikor fog látszodni a popsimon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem edzeni mert nagyon nem vagyok megelegedve a popsimmal. Vékony lány vagyok es laposnak latom magam

Hogyha heti 3-4szer edzek kőkemény 60percet mikor fog valtozas latszodni? Sok gugolas,kitörések stb.

2020. márc. 22. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

+Sok fehérje meg jó étkezés

Te ismered a tested lehet már 3-4 hét után is látni fogod magadon. Másoknak szerintem csak 2 hónap múlva fog feltűnni.. Nálam legalábbis így volt.

2020. márc. 22. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is egész vékony vagyok, kb 1-1,5 hónapja edzem, heti 2-3 alkalommal, ahogy épp az idom engedi

Kifejezetten popsira (erre “ment rá” a videóban a készítő) 5x edzettem

Teljes testre 2x és hasra 6x edzettem

Videótól függően kb 10-20 perces edzések voltak (plusz bemelegítés és nyújtás)

Nyilván a hasra és a teljes testre edzesben is volt olyan rész, ami a popsit is edzette

Na és a lényeg, hogy barátom már mondta, hogy ő úgy látja, mintha már lenne változás

De ez nyilván az embertől is függ

Pl a hasamon már egész jól látszik az a pár alkalom is

És amúgy nem tudom sportolsz-e most valamit rendszeresen, de a 60 perc elsőre elég sok (legalábbis ha elég keményen nyomod)

Én is úgy terveztem, hogy majd növelem az időt, de egyelőre ez a kb 30 perc összesen (bemelegítés-edzés-nyújtás) bőven elég és ettől is bőven szokott lenni izomlazam

Nem feltétlenül az idő határozza meg azt, hogy mennyire kemény egy edzés.

Egy 60 perces is lehet laza és egy 30 perces is lehet olyan, hogy belepusztulsz (főleg az elején)

2020. márc. 22. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem heti 2 kemény láb- és popsiedzéssel(kondiban), plusz minden nap 1 fehérjeshake-kel és fehérjedús étkezéssel már 2 hónap után 4 kg izom jött fel. És én is alapból vékony alkat vagyok, nemis gondoltam, hogy egyáltalán fogok tudni hízni :D
2020. márc. 22. 21:05
 4/5 anonim válasza:
Nekem 3-4 hónap volt, de én súlyokkal edzettem és figyeltem az étrendemre is.:)
2020. márc. 22. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha van egy koxos pasid, és lenyeled az 'anyagot' jobban fogsz kerekedni popsira, sőt cicire is nőni fogsz. És ez nem vicc, amikor koxoltam az asszony is kerekedett szépen, pár hét alatt látványos volt
2020. márc. 26. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!