Ti mennyi élelmiszerrel készültök a közelgő apokalipszisre? (komoly testépítők válaszát várom)
Én vásároltam 25 kg bélszínt, 25 kg hátszínt, 25 kg lazacot, 25 kg csirkemellet.
Van még kb. 50 kg tészta, rizs, zabpehely es 5-6 vödör Scitec Whey Isolate.
Tulajdonképpen egy falut eltudnék látni élelemmel.
:D
annyira mókásak vagytok fijjjúúúk!
Akkor már csak a címed kell.
És ha kifogy a kajám akkor atugrom es elveszem a tiéd 😁
Én is felkészültem, semmi nem akadályozhatja a fejlődésem. Hűtő/ fagyasztó tele van minőségi húsokkal,zöldségekkel ~100kg mennyiségben. Ugyanennyi mennyiség van kamrában a családnak is, ami szemét kajához alapanyag az átlagember számára, a már említett liszt, cukor, tészta stb. Vettem 4 hektár földet, amin rizsát fogok termeszteni. Szintén 4-4 hektáron lesz csirke/marha tenyészet. A két föld mellett lesz még egy mesterséges tó is, ahol a legminőségibb halak fognak helyet kapni. Ezáltal folyamatos lesz az utánpótlása a felhalmozott javaknak.
Mindemellett, megérkezett a rendelt 500kg-nyi súly, és még 200kg van úton, kézisúlyzók formájában. Honapra kész lesz a saját szájam íze szerint megálmodott erőkeret és guggoló állvány is. Ezeket persze csak én fogom használni. Családtagoknak fizetni kell majd a használatért, másnak tiltva van. Fő a higénia.
És persze a szükségletek is fontosak, így kiadtam a tulajdonomban lévő lakásokat albérletbe minőségi, orvosi vizsgálatokon átesett prostituáltaknak. Így a most kezdett, heti 4gramm tesztós, 20iu, növekedésis kúrám alatt is biztosítva lesz az a fajta kényeztetés, ami egy árja-testépítő úrnak alap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!