Jelenleg 84 kg vagyok a 179 cm magasságomhoz heti 5 súlyzós edzés és 4 kardió edzésem van de nem fogyok és le szeretnék fogyni olyan 80 kg ra , eddig 160 g fehérje ment és 100 g szénhidrát egy napra csak édesburgonyából vittem be, a fehérjét meg 600 g csirkemellből 5 tojásból és egy adag fehérjéből de sajna nem fogyok csak vizesedem meg fel van dagadva az arcom és lehet hogy a hogy a túl sok fehérjétől van ez ? arra gondoltam hogy akkor most 140 g fehérjét fogok bevinni szerintetek elég lesz ?
22 f
2020. márc. 12. 11:53
1/8 anonim válasza:
Kalóriában gondolkodj, ne fehérjében.
2020. márc. 12. 11:59
2/8 anonim válasza:
Kevés
2020. márc. 12. 16:44
3/8 anonim válasza:
Látszik nem diétáztál még, KEVÉS a fehérje ha nem akar sok izmot veszteni, de nem kívánok részletekbe belemenni hogy mi mennyi lenne az ideális akkor stb, mindenki más, nekem diéta alatt 300 g fehérje ment (versenyfelkészülés alatt)
2020. márc. 12. 18:13
4/8 anonim válasza:
Megfigyelhetnéd, hogy nem egy embernek reagáltál, habár úgy fogalmaztál.
De hogy beszáljak a vitába, mégis mi alapján mondjátok, hogy kevés vagy elég neki a 140g fehérje?
Leírt egy magasságot és egy súlyt, de nem tudjuk hogy néz ki, nem tudjuk mennyi zsír van rajta. Lehet 20-22%-os testszsírja, pár kg vízzel és máris szálkás testtömege 70-74kg. Ahhoz miért ne lenne elég a 140g fehérje?
Akkora a mellény itt egy két embernek, de gondolkodni már nehezebben megy.
2020. márc. 12. 20:14
5/8 anonim válasza:
Ebben a sportban ne gondolkodj hanem csináld és rájössz te is hogy mire elég meg mire nem az a 140 g, még akkor is kevés ha a ch zsír vitamin jól van belőle, fokozatosan csökkentve
2020. márc. 12. 21:34
6/8 anonim válasza:
Bocsi, kevésbé fog leépülni*
2020. márc. 12. 21:34
7/8 A kérdező kommentje:
Eddig volt hogy ment 200 g sőt annál több fehérje de csak ment fel a súlyom miközben kevés volt a ch ezért fokozatosan vettem vissza a fehérjéből és lassan el is kezdtem fogyni ezért gondoltam hogy lehet hogy még mindig túl sok a fehérje
2020. márc. 13. 00:45
8/8 A kérdező kommentje:
A másik meg az hogy nem tudom hogy hol írtam hogy én versenyre készülök🤔 az hogy egyesek szanaszét szurogatják magukat minden szarral és megy 300 g fehérje az a ő dolguk, de cuccnélkül k*rvára nem éri meg ennyi fehérjét bevinni mert úgysem épül be és csak feleslegesen terhelem a vesém márpedig én nem kokszolok , és nem mellesleg én még használom és szeretném is használni a brém nem pedig úgy élni mint egyes itteni kokszosok akiknek olyan mint az elefánt ormánya 🤣😂😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!