Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Multi pro vélemények?

Multi pro vélemények?

Figyelt kérdés

Scitec multipro plus jó vitamin? Megéri az árát?

Érdemes szedni fizikai munka mellé meg kondi mellé vagy nem szükséges?

2020. márc. 11. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy átlag embernek szerintem felesleges multivitaminokat és pakkokat szedni, bőven elég, ha egészségesen étkezik, de ha keményen edzel és nagy szterssznek rakod ki a szervezeted, tapasztalataim szerint, érdemes beruházni egy jó multivitaminra is.

Abban az árkategóriában az egyik legjobb a multi pro, de ha megteheted, hogy kiadj 13 ezret erre a célra, akkor mindenképp próbáld ki az animal pakkot.

2020. márc. 11. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Rettenetes egy adag... a jó értelemben, de velem előfordult, hogy hánytam tőle, akkor is ha étkezés után vettem be... tapasztalatom szerint naponta szedni felesleges, csak drága lesz a pisid... en 2-3naponta szedek egy csomagot, napi szinten csak c, d vitamint szedek.
2020. márc. 17. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!