Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is lenézitek, akik nem...

Ti is lenézitek, akik nem veszik halálosan komolyan ezt a sportot?

Figyelt kérdés

Én egyik volt ismerősömmel szakítottam meg a kapcsolatot.

Együtt jártunk kondiba, mert azt mondta, szeretne tőlem tanulni, mivel én nem most kezdtem.

Azt mondtam, nincs akadálya, pénzt nem kérek, majd később meghálálod ahogy akarod.

Erre azt vettem észre utóbbi fél évben, hogy kimaradoznak napok, ami felcseszte az agyam....

Pl. túl stresszes a melója, nem tudja hol áll a feje, a nyomás miatt tönkremegy, amit ráhárítanak, a főnök basztatja, és pihenni szeretne inkább, családjával több időt lenni... A szokásos ócska dumák.

Kb. 4 alkalommal eljátszotta hogy lemondja az edzést, az ötödiknél ordítottam le és mondtam el mindennek, hogy micsoda gyenge ember, csak a kifogásokat keresi és ingyen segítek neki, amikor meg sem érdemelné.

Erre mindenhonnan letiltott, telefont nem veszi fel, megsértődött az igazságon, amikor motivációnak kellett volna ezt felfognia.

Ti hogy álltok ilyen emberekhez? Szerintetek is szánalmas az ilyen?

2020. márc. 5. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező kollega! Picit több ideje tolom a vasat mint te, kb 10 évvel, valószínűleg eredményem is több van mint neked mivel versenyző voltam, de attól nem kell lenézni a másikat akinek ez csak hobbi. Képzeld el, ennyi idősen az én életem se a gyúrás körül forog már, ezerszer fontosabb dolgok is vannak ennél. Hobbi szinten a mai napig edzek én is, heti 4-5 alkalommal, de közel se teszek bele annyit PÉNZT, energiát mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
2020. márc. 5. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt is vedd figyelembe, hogy valakiből nem csak úgy, magában lesz bajnok. Kell az edző, a háttértámogatás, a szponzori rendszer. Minden embertől, aki lejár futni valamelyik parkba, elvárnád hogy Usain Bolt teljesítményét hozzák család, munka mellett?

Ez egy teljes embert és állati sok pénzt igénylő buli, nyilván nagyon kevesen vállalják az áldozatokat.

2020. márc. 5. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Magasan a teszto
2020. márc. 5. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

Persze. Azt is aki mellette "dolgozik"... ha olyan nyomi hogy nem tud teljes bedobással a sportnak létezni és abból megélni akkor inkább el se kezdje pffff. Szánalom.

:DDDDDDDDDDD

2020. márc. 5. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagytok ti kislányok hogy még a ciklusotok is összehangolódjon. Ha akar akkor megy, ha nem akkor nem.
2020. márc. 5. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

"Kb. 4 alkalommal eljátszotta hogy lemondja az edzést, az ötödiknél ordítottam le és mondtam el mindennek, hogy micsoda gyenge ember, csak a kifogásokat keresi és ingyen segítek neki, amikor meg sem érdemelné."

Már megbocsáss,nem te vagy inkább a mentálisan gyenge ember?

Inkább kértél volna pénzt tőle,mint ordibálj vele.

Mert mi van,ha nem megy? Kétségbeestél,hogy nem tudsz kin uralkodni?

2020. márc. 6. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!