Tudtok olyan edzőtermet ajánlani, ami jól megközelíthető a Széll Kálmán térről, és segítőkész személyi edzők vannak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Abba hagytam a sportot amit eddig űztem, és el szeretnék kezdeni edzőterembe járni. Szeretnék több izmot, kiemelni az alakomat. Tudtok olyan helyet ahova járhatnék, és valaki segítene? Konkrétan semmit nem tudok az edzőtermekről, gépekről.2020. febr. 16. 21:37
1/2 anonim válasza:
Flex Gym, Magyarország egyik legjobb konditerme. Ott van két vili megállóra. Ha ott nem találsz szimpit, akkor sehol. Én tudok ajánlani, ha nagyon kell. Ott edző a taekwondo mesterem. De rajta kívül is biztos profi a gárda.
2/2 anonim válasza:
Felesleges edzore penzt pocsekolni. Youtuberol siman megtanulod a gepek hasznalatat, ha tudod a nevuket (nem nehez rajonni). Ugyanott talalsz rengeteg edzestervet is, kommentalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!