Szerintetek naturál?
Figyelt kérdés
Szerintem naturál max a csávó. Nem annyira száraz, viszont sok izomtömeg van rajta, de talán valakinek meglehet naturálba. Szerintetek?
2020. febr. 14. 21:02
1/9 anonim válasza:
Van az a junius-októberi kép
aztán olyan érdekes képek,amin hol jobban néz ki,hol kevésbe. Ez lehet mondjuk beállítás miatt.
Nincs nagy csukja,ami jelezné,ha kúrázik.
Szval elképzelhető,hogy csipeget a srác,csak nem sokat,és csak néha .
Amúgy lényegtelen is.
Ilyen szintet lehet hozni natural.csak nem 1év alatt.180 magas 88 kg/
Ez a csávó több éve edz,(2016-2019tehát minimum 3éve egy képe szerint),ha az időt veszed figyelembe,akkor lehetséges.
2/9 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy olyanok sem mindig naturálok, akikről azt sem feltételeznéd, hogy edz... ezt csak ő tudhatja, de kivitelezhető lenne ezt a formát hozni naturálon is. Nincs olyan sok hús rajta.
5/9 anonim válasza:
Nem annyira látszik szerintem, hogy nem az. A legújabb képeken van egy kettőn, ahol a váll gyanúsabb, de ha a többit is megnézed, szerintem tiszta, csak itt ott sazépen durrantva néz ki úgy, ahogy. Nem hiszem, hogy tolna valamit. Na de majd Koslayer megmondja :D
8/9 A kérdező kommentje:
Bohóc az aki úgy írja a bohócot hogy bohoc.
2020. febr. 17. 16:17
9/9 anonim válasza:
SZerintem koxi maxi a csávó. Tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!