Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ektomorfok miért űzik ezt a...

Ektomorfok miért űzik ezt a sportot?

Figyelt kérdés
Egy endo se lesz soha maratonfutó... Az ektók miért nem látják be, hogy egy szélmalom harc amit űznek? Miért nem keresnek olyan sportot amiben sikeresek lehetnének?
2020. febr. 14. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Az endomorfok miért nem látják be hogy sose lesz vékony csípőjük ? Sokáig tart mire lepucolják a sok zsír magukról.

Miért nem mennek el inkább erőemelőnek ?

A mezomorfok pedig miért vezetgetik az idejüket más sportágakban amikor ők lehetnének a testépítés császárai ?

2020. febr. 14. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Részben nagyon igazad van.

Én írtam egy másik kérdéshez is, de itt csak a folyamatos savazás megy a "nem eszel eleget" mantrával, én már meg sem hallom inkább...

Hogy miért űzöm: a válasz egyszerű, saját magamért.

Átlag táplálkozással, ahogy tényleg a 90% munkás jónép eszik, nem voltam több mint 55kg 185 cm-hez. És ez most is így lenne, ha ezt folytatnám. Állandóan cseszegetett mindenki.

Mégis ki akar ilyen paramétereket?

3-4 év alatt véres verejtékkel értem el a 75 kilót, de ezen felül nem tudok menni 4500 napi kcalos bevitellel sem, szóval jó ideje stagnálok.

Gyakran úgy vagyok, hagyom a francba az egészet, csak előugrik a kép, hogy néztem ki 55 kilóval, és kínkeservesen lenyomom a heti 4 edzést, igaz fejlődés nélkül kb. 1 éve, de fenntartom a jelenlegi állapotomat.

Gyakran irigykedem másokra, hogy fele ennyi erőfeszítéssel 2x nagyobbak mint én, de ez van.

Most szeretnék áttérni a boxolásra, oda nem szükséges nagy izomtömeg, és heti 2-3 szintfenntartó testépítő edzéssel is el lennék.

Hátha ott nagyobb sikereket aratok...

2020. febr. 14. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Ektomorfként lehet a legjobb formát elérni naturálba haver ;) Azokra nem fog zsír menni, csak az izom, igaz az nehezebb, de az összforma mindíg is jobb lesz nekik.
2020. febr. 14. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Már megint ez a hülyeség...
2020. febr. 14. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Mindegyiknek egyenlo eselye van, mivel masban lesznek erosek es gyengek. Egy ekto szalkas, formas, egy endo meg egy hushegy, mindegyikkel lehet nyerni.
2020. febr. 14. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
btw amúgy trollal van dolgunk
2020. febr. 14. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:

És ha nem akar sikeres lenni, csak mozogni a napi 8 óra ülés után? Mi közöd neked ahhoz, hogy ki mit miért sportol? Még jó hogy nem akarod őket kitiltani a teremből.

Azt csak megjegyzem, hogy sokkal esztétikusabb egy szálkásan izmos test, mint a zsíros felfújt.

2020. febr. 15. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
etessétek csak a trollt :D
2020. febr. 15. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azért űzöm, azért tartok ki ennél a sportnál is, mert szeretem csinálni. Sokmindenre megtanítot. Helyes táplalkozásra, helyes testartás, kitartás. Eleinte csak arra törekedtem, hogy ne legyek egy csontváz kinézetű csávó (190 cm, 65 kg). Idővel már szerettem volna átlagosan kinézni. De most 5-6 év elteltével már eléggé belejöttem. Talán egy kis idő múlva majd jobban is kinézhetek mint az átlag. Most 95 kiló vagyok.
2020. febr. 15. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én xenomorph vagyok és mégis edzem.
2020. febr. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!