Edzés közbeni, milyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Milyen edzés közbenit isztok, ami felpörget és az íze se olyan rossz?
2020. febr. 7. 12:44
2/4 anonim válasza:
Vodkat.
Viccet felreteve, vizet ez a legjobb, csak raszoksz az edzeskozbeni szrokra es az nem jo.
3/4 anonim válasza:
Kb 100-300 max 400 kalóriát éget el az ember egy súlyzós edzésen.
Ha nem a versenyformád közelében vagy, akkor nem kellene "kinyúlni" közben, és edzés közbenit sem kell fogyasztanod.
Ha mégis ez van akkor azt valószínűleg étkezés oldalon lehet/kell orvosolni.
4/4 anonim válasza:
Ha az egésznapi kajád rendben van, akkor közel maximális teljesítményt fogsz tudni nyújtani, edzés közbeni kiegészítő ide, vagy oda. Edzés előtt lehet érdemes némi koffeinnel dolgozni, de elég addiktív cucc, egy idő után nem fog úgy menni nélküle az edzés. Ami engem illet, l karnitint hsaználok edzés előtt (koffeinnel), mert nekem kitolja a fáradságot, érezhetően, de lehet, hogy csak elszoktam tőle, hogy kiegészítők nélkül eddzek. Edzés közben nem érdemes tolni semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!