Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet ez tul edzes? Pihennem...

Lehet ez tul edzes? Pihennem kellene?

Figyelt kérdés
Egy hete olyan vagyok mint akin atment egy uthenger... izomgorcseim vannak, folyamatos izomlazam. Es nagyon faradtnak erzem magam, faj a fejem. Pedig igazabol semmi nagy valtozas nem tortent. Hetu 4 alkalommal edzek es 2-3 honapja nem hagytam ki edzest. Lehet pihennem kellene par napot? Vagy mit tanacsoltok?
2020. febr. 5. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az izomláz engem is mindig totál lefáraszt, 3x olyan nehéz elvégezni a napi teendőket. Szerintem hagyj ki pár napot, helyette menj el egy masszőrhöz.
2020. febr. 5. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak beteg leszel. Nem tűnik túl soknak az edzés.
2020. febr. 5. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is szokott ez lenni. Kb minden évben. De csak télen. Én utána mindig beteg vagyok. Pihenést ajánlom...
2020. febr. 6. 01:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Kaja rendben van?

Illetve a B vitamin kálcium, magnézium, D vitamin bevitel?

2020. febr. 6. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Napok óta brutálisan fúj a szél, a nap is alig látszik, hideg is van, a kórházában látogatási tilalom, a kínaiak elleni diszkrimináció újraéledt, hova tovább az USA-ban választások közelednek. Ez mind aláássa az ember hangulatát és egészségét. Érdemes ilyenkorra időzíteni a kondizás nélküli plusz pihenő napokat mert különben valóban felüti fejét a kór és csak tovább tart.
2020. febr. 6. 12:36
 6/6 A kérdező kommentje:
4: kajam rendben van. Tartom a makrokat. Multivitamint szedek es plusz c vitamint.
2020. febr. 6. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!