Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nyári test lányoknak terem...

Nyári test lányoknak terem nélkül?

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Bűvészbolt, varázspálca.
2020. febr. 1. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Ird be a youtubera hogy labedzes/popsiedzes otthon es csinald utanuk.

Minden izomcsoportot dolgozz 2x hetente 2 nappal kozottuk pl hetfo es csutortok, de csak 1-2 gyakorlatot csinalj izomcsoportonkent / edzes.

Felsotest meg ugyanigy.

2020. febr. 2. 00:19
 3/12 anonim válasza:
64%
es egyel normalisan, ha nem akarsz visszahizni, csak figyelj arra mit eszel. cukrot, feherlisztet, kenyeret hagyd el kezdesnek az mar par kilo (nekem igy ment + futas)
2020. febr. 2. 01:08
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Nyári test lányoknak terem nélkül!
2020. febr. 2. 10:11
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként örülök a lepontozásnak, de ha a kedves kérdező volt, elgondolkodhatnál rajta, hogy talán jelent valamit. Például elmondhatnál mi a szart akarsz. Mi a nyári test? Honnan indulsz? Annyit értünk az egészből, hogy terem nélkül akarsz valamit a testeddel kezdeni. De mit? Fogyni? Izmosodni? Miben kérsz segítséget, étrend/edzés? Érdemes lenne elgondolkodni azon mielőtt kiírsz egy kérdést, hogy az emberek nem gondolatolvasók, és senki nemfog neked regényeket írni, hogy aztán ideköpd hogy te nem is arra voltál kíváncsi.
2020. febr. 2. 15:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de most nézem meg először a válaszokat, senkit nem pontoztam le eddig és ezután sem fogok. De kösz a jóindulatot...
2020. febr. 2. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Még jó hogy úgy kezdtem hogy "ha" :) Akkor bocsánat, de azért megoszthatnál pár infót.
2020. febr. 2. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Első frappáns válasz :) egymilliárd videót találsz a youtubeon, megcsinálod, kitartóan, rendesen kajálsz és lesz nyári test otthoni edzéssel.
2020. febr. 2. 19:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, én is erre jutottam. 65/165 vagyok most, és combról szeretnék leginkább fogyni (tudomtudom nincs helyi fogyás). Köszi annak aki segítőkészen írt
2020. febr. 3. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Diéta + heti min.4 aerob edzés, ez lehet futás, úszás, bicikli, szóval több izmot mozgató ciklikus mozgásforma, inkább kisebb intenzitással és sokáig (50-60 perc).
2020. febr. 4. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!