Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az hogy mondja magat edzonek...

Az hogy mondja magat edzonek aki edzohoz jar edzesre?

Figyelt kérdés
Neztem instan a palit hogy o nagy edzo stb ilyen olyan felkeszitest vallal azt nagyban egy masik palihoz jar edzesre :D
2020. jan. 30. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb pszichológusok is járnak pszichológushoz.
2020. jan. 30. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A sebész sem műti meg magát!!😂
2020. jan. 30. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de ennél nagyobb butaságot régen olvastam. Már mi lenne ezzel a gond? Hogy nem látja kívülről magát, és tisztában van azzal, hogy emiatt nem tudna 100%-osan korrigálni a mozdulatait? Hogy elismeri más szakképzettségét is, vagy hogy neki is kell segítség? Vagy hogy ne adj isten workshopokon még tovább is képzi magát? Meg alapvetően teljesen más edzővel edzeni, mint magadban. Számomra sokkal hatékonyabb úgy, hiába ismerem az edzéstervet, és a helyes kivitelezést.
2020. jan. 30. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen rendben van.

Ez nem olyan szakma, ahol minimum Phd-t kell szerezni, hogy szóba álljanak veled.

Amíg az kuncsaftoknak tud segítséget nyújtani X díjjazásért szerintem teljesen normális.

Ott vannak bajok, ha valaki túlképzettnek hiszi magát és elkezd olyan dolgokban tanácsokat adni, amihez semmit sem ért és ezzel negatívan befolyásolja a másik egészségét.

2020. jan. 30. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Amelyik edzőnek nincs edzője, annak a tanítványai idióták.
2020. jan. 30. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy csak egyet említsek: motiváció. Sok év után komolyan megcsappan. Illetve ott van még a bevált rutin is, amiből nehéz kizökkenteni magát az embernek.
2020. jan. 30. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A pápának is van gyóntató papja.
2020. jan. 30. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenki tanulhat újat, mert ahogy a mondás is tartja, jó pap holtig tanul. Senki nem tud mindent. Mindenkinél van valaki, aki jobb, okosabb. Még ha ez nem is hangzik jól.
2020. jan. 30. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

#7 már ellőtte, de én is a papot akartam felhozni, akinek szintén van gyóntatója.

Amúgy még az is lehet, hogy ő más jellegű, magasabb szintű edzést csinál, mint amit oktat. Ahogy pl. egy gimis már bőven korrepetálhat egy alsó tagozatost, de attól még ő is suliba jár, csak már magasabb szinten tanul, mint amit tanit.

2020. jan. 30. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!