Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hasi zsírt kizárólag diétáva...

A hasi zsírt kizárólag diétával le lehet adni?

Figyelt kérdés

Most nincs lehetőségem terembe járni a vizsgák meg barátnő miatt viszont a tömegnövelés és karácsonyi időszak alatt feljött rám egy tekintélyes méretű pocak.

Most lecsökkentettem a kalóriabevitelt, az izmok el is kezdtek szépen zsugorodni de a pocak meg sem moccan.

Hozzátenném ülőmunkát végzek, nem tudom ha ez neheziti a fogyást.

Egyébként a hasam nekem ha edzem mindig megnő és amikor abbahagyom az edzést szinte csak izomból fogyok.

2020. jan. 21. 10:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
(Kérdésed minden sora nagyon igaz rám is... Beleokoskodni inkább nem szeretnék, vannak itt nálam bölcsebbek, amúgy se vagyok az a kalóriaszakértő és számolgató típus, csak kíváncsian várom a hozzászólásokat. Azt esetleg elárulhatnád, milyen kor / magasság / súlyhoz számoltad ezeket, illetve mennyit szedtél mostanság fel vagy mennyit sikerült vele leadnod.)
2020. jan. 22. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!