Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg fölösleges edzeni?

Tényleg fölösleges edzeni?

Figyelt kérdés

Nekem a Calisthenics edzesforma tetszik a legjobban, mast nem is áll modomban kipróbálni. De páran azt mondták, hogy saját súllyal semmit nem lehet erősödni, izmosodni.

Teljesen elveszik a motivaciomat... 😔

2020. jan. 10. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass rájuk.

Ha tudsz angolul

https://www.youtube.com/watch?v=qyH6wcgmMlI

2020. jan. 10. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Hat en sajat tapasztalatbol mondom, hogy valamilyen szinten igazuk van azoknak akik ezt mondtak. Eleg komolyan kell tolni a calistehnics-t (és nagyon erteni kell hozza) ahhoz hogy latvanyos fejlodest erjen el az ember + kajanak is nagyon rendben kell lenni. Az elejen en is ilyeneket nyomattam, látszott a fejlődés az elejen aztán utána ugy ereztem teljesen feleslegesen csinalom, mert nem ad megfelelo terhelest. Raadasul en eleg vekony voltam (vagyok :D) nekem az volt a cel, hogy izmosodjak es ne legyek nadszal vekony. Ezutan attertem a sulyzos edzesre es par honap alatt sokkal tobb valtozast ertem el mint elotte calisthenics edzessel. Nem veszem valami komolyan ezt se ( nem ekorul forog nekem a vilag mint egyeseknek) de igy is eleg sok valtozast tapasztaltam. Meg közel sem tartok ott ahol szeretnek, de szerintem neked is hasonloan kellene tenni ha tenyleg szamit a kinezet, fele idő alatt elered a kitűzött célod mint calisthenics edzessel. Egyebkent huzodzkodast tolodzkodast konnyen lehet nehezíteni sulyovvel/sulymellennyel, de ennel tobb ke egy normalis fizikumhoz. Helyedben vennek egy erokeretet meg padot ha nincs kedved terembe jarni, melle meg mehetnek a calisthenics elemek.
2020. jan. 10. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem felesleges, de sokaig nem jutsz vele. Ha normalisan csinalod sajat testsullyal 1-2 ev utan mar nem is fogsz erdemben fejlodni, raadasul nem is tudsz vele minden izmot leedzeni. Sulyzossal mindenkepp ki kellene egesziteni.
2020. jan. 11. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
fölösleges,es nyomok egy kis szteroidot es semmit nem csinalok es izmos vagyok
2020. jan. 11. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Mutassatok 1 izmot, amit nem lehet saját sullyal leedzeni?...

Nekünk nem az a célunk, hogy izomkolosszus gorillák legyünk... 1-2év után nem fejlődsz?...

4évembe tellett egy zászlót összehozni, úgy hogy a balkezem van fellül.. és nem azért mert nem edzettem heti 4*... hanem mert nem olyan egyszerű a dolog. Ha epp nem fejlődsz, elkezdhetsz egy új gyakorlatot betanulni, és máris megvan az új progresszió...

2020. jan. 11. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugynúgy használnak súlyokat mint mindenki más ,szóval ők is súlyzós edzést csinálnak mint egy testépitő vagy crossfites.
2020. jan. 11. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy egy év kaliszteniksztől nem leszel olyan, mint aki 10 éve súlyzózik koksszal vagy anélkül, de hogy semmit nem számít, nem lehet tőle erősödni, jól kinézni, az nettó baromság.
2020. jan. 11. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 Akkor mondok nem is egyet: oldalso vall, hatso vall, combhajlito, rotatorkopeny.

A zaszlo pedig nem az izomtomegen, hanem az eron, technikan es a testzsiron mulik. Sot, nagyobb izomtomeggel inkabb nehezebb megcsinalni.

2020. jan. 11. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező !

Versenyszerűen calisthenics -eztem , mostmar nem , 37 éves múltam .

Szertornaval kezdtem, nekem az adta meg az alapot , de abban igazat kell adjak , hogy alap sulyzos edzések kellenek (nyomasok pl).

A hangsúly azon van, hogy normálisan felépített edzeseid legyenek , és az sem árt , ha nem gyors kaját eszel egyfolytában, ha tudok segitek , irj rám

2020. szept. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!