Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek arról aki...

Mi a véleményetek arról aki aktatáskában viszi az edzőcuccát?

Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
És? Mi a problémád ezzel?
2020. jan. 8. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy gondolom úszóról van szó, mert a szemüveg+úszósapka+úszógatya az egyetlen, amiről el tudom képzelni, hogy belefér.
2020. jan. 8. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnési viszketegségben szenved,mint te ezzel a sok kamu kérdéssel.
2020. jan. 8. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezem, mindenki abba viszi ami a legkényelmesebb számára.

Pl.: Elképzelhető hogy a kis utazótáska a lejobb valakinek.

Én ilyen 50 Literes táskában viszem a dolgaimat, mert ebben fér el az edző cuccom és az egyetemre pár füzet + laptop.

[link]

(Nem tökéletes megoldás, mert nincsenek fakok benne, de nekem eddig ez a legjobb)

2020. jan. 8. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Le..om,hogy ki mibe viszi a dolgait.Tőlem nejlonzsakban is hordhatja.Azért megyek,hogy edzzek,nem azért hogy figyeljem másokon milyen ruha,cipő,van,meg hogy áll a szakálla,vagy a haja,és hány pattanás van a hátán,Magammal foglalkozom,mert nem lopom az időt,nem mások szokásain tépelődök.
2020. jan. 9. 08:01
 6/7 anonim válasza:
Konkrét véleményt lehet, hogy nem alkotnék, de mosolyognék egyet, az biztos.
2020. jan. 9. 08:13
 7/7 Országlakó válasza:
És szerinted kinek mi a véleménye arról. aki ilyen kérdéseket tesz fel és ezzel egyáltalán foglalkozik, hogy másokat megszóljon, kitárgyaljon. Szégyelld magad!
2020. jan. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!