The HungarianHammer, Németh István miért ilyen beképzelt?
Instán mindenkit leoffol,hogy ő a legjobb,nála nincs jobb.
valamelyik nap pont a Domonkos Zsoltról kérdezték,és azt írta,hogy sokszor nincs igaza.
meg,hogy ő a legjobb póz oktató :D mire van így elszállva magától,azt az olimpián utolsó lett ...
Szakmailag toppon van.Ebben nincs kétség.De vannak mások is!
Néha tényleg érezni a válaszain azt ami leírsz de ezt ő is megmondta hogy "egészséges vagy kicsit több egó kell ahhoz hogy sikeres legyél".
Szendviccsekkel meg heti 4-500mg cuccal keszult osszesen az olympiara, naturalban hozott el dobogos helyezeseket, meg ugy atlagban az altala es az edzettjei altal hasznalt dozisokban. Ha mar elert olyan szintre ami nem csak a magyar, hanem nemzetkozi szinten is kiemelkedo nem ertem miert kell ilyen dolgokban kamuzni. Meg jo, hogy nem azt mondja, hogy natural.
Hallottam meg mas dolgokat is, de azoknak nem ismerem a pontos hatteret.
Pontosítsunk egy kicsit.
Akkor élt szendvicseken amikor bizonytalan volt a státusza és még nem dolgozott a powerhouse edzőtermekben.
Azt sose mondta hogy versenyfelkészülés alatt szendvicsekkel készült.
A többi dolog amit leírtatok szerintem is legit.
Nem védeni akarom vagy hasonló csak régen még hammertime előtt sokat olvastam a blogját illetve ask fm oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!