Titeket nem háborít fel hogy aki tekintélyt parancsoló autóval érkezik azt jobban tisztelik az edzőtermekben?
Új terembe járok, és olyan a hely hogy a recepcionál rá lehet látni a parkoló egy részére. Direkt a bejárat közelében álltam meg, egyrészt 20 méternél többet sose sétálok, másrészt ott volt hely.
Egy közel 15 milliót érő Mercedes coupe-m van, és miután látták hogy ezzel érkeztem úgy fogadtak mintha valami 5 csillagos wellness szállodába érkeztem volna. Viszont érkezett utanam egy hölgy valami kalendáriumba illő Opel Astrával, azzal flegmák voltak, épp hogy odadobták a kulcsokat.
Természetesen rákérdeztem hogy mi ez a viselkedés és elkértem a panaszkönyvet...
Üdvözlöm! Mi mindenkit egyforma tisztelettel fogadunk! Úgy gondolom hogy az Ön után érkező Hölgynek is megadtuk ugyanazt a tiszteletet! A kulcsot sosem dobáljuk! Ki is van írva nagy betűkkel: Figyelem, a kulcsokat tilos dobálni!
Panaszkönyvről pedig szó sem volt!
U.I.: Az Ön autójának jelenlegi piaci ára a 6 millió forintot sem éri el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!