Számotokra mennyi az a max. Összeg, amit kifizetnétek konditermi bérletre?
Figyelt kérdés
- délelőtti bérletre
- teljes árú bérletre
- diákbérletre (ha diákként jártok)
2019. dec. 24. 20:34
1/14 anonim válasza:
Teljes árú bérletre havi 10k maximum.
Én 6 hónapos bérletet vettem 53k-ért most, nekem megérte.
3/14 anonim válasza:
Diákként max 8 ezer. De 6500 max 7200-ból megvan attól függ melyikbe megyek.
5/14 anonim válasza:
De ebben gyógymasszőr is benne van.
6/14 anonim válasza:
Semennyi, AYCM kártyát használok. 12900/hó az L-es csomag
7/14 anonim válasza:
Diákként egy tízesben húztam meg a vonalat.
Azóta mondjuk kicsit változtak a dolgok, szóval ahova most járok ott 18 ezer a havi, de komplett SPA is van hozzá, amit rendszeresen heti kétszer használok... Ha csak kondi akkor 10-11 környékén húznám meg a határt szerintem.
8/14 anonim válasza:
Diák 8000. Nagyon max 10000, de azért már mintha a fogamat húznák.
9/14 anonim válasza:
Valahol 25-30 eft kornyeken lenne az, amire azt mondom eleg a napijegy is. De ha aranyaiban emelkedne az ara, akkor az az osszeg ami nem ingatja meg a havi koltsegvetest es meg racionalis. Ez nalam olyan 200 euro.
10/14 anonim válasza:
Ha nagyon jó helyen van, nagy területű, jól felszerelt, akkor olyan 15-16 ezret még hajlandó lennék talán kifizetni szauna és egyéb extrák nélkül. Magyarországra, pontosabban Budapestre értem, a külföldi árakkal nem vagyok tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!