Ti is hallgattok a tápkieges bolt eladó tanácsaira?
Multkor voltam bent. Mondta érkezett hidrolizátum o is fogyasztja es mondta kedvenc izét meg hogy edzés után ez egy kiválo lehetöség.
Na mondom egye fene. Vettem 2 kiloval, 20 ezer forint. 2 honap alatt feljott 1,5 kilo színtiszta izom a stagnálás után!
Tegnap bent voltam es megkoszontem neki a segitseget.
Ti is igy vagytok ezzel gondolom?
Csak meg akar fűzni hogy vedd meg a sok sz#rt, mert anyagi érdeke.
Már kb 3 éve nem szedek semmit és ugynúgy fejlődök és azelőtt sem vettem észre gyorsabb fejlődést mikor ittam ezeket a sz#rokat.
Hidd el nekem, csak pénzkidobás és valaki(k) nagyon megszedik magukat mert más valakik megveszik, azt a pénzt ha elköltöd kajára jobban jársz.
4 ezerbol veszel 4 kilo hust vagy 100 tojast, egy 70-80 kilos ember kozel egy heti proteinbevitele.
De szamolhatjuk g/ft-ra is.
Egy 4 eft/kilos tejsavo koncentratumban kb. 75% feherje van, azaz 750 g-ot veszel 4 eft-ert, 5,3ft/g. Ha ugyan ebbol a penzbol veszel 3,5 kg csmell filet, abban 875g feherje van, azaz 4,5ft/g aron veszed.
Akkor hogy is van ez utobbi kejelentesed kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!