Budára, viccelsz? Ilyen tré helyen nem égetem be magam.
Múltkor csak egy meg beszélésre ugrottam be az intercontinentalba és egyből meghuzták a Ferrarimat a parkolóban.
Idén körutazásra megyek karácsonykor Maldives-Seychelle-Bahamas. Mindenütt olyan szállást foglaltam ahol van konditerem, az edzzést egyetlen napra sem hagyom ki, nem akarok össze esni.
2019. dec. 15. 17:43
3/11 anonim válasza:
Valóban nem a tv előtt fogsz tespedni,hanem itt a gyk felett.
Továbbra is mondod majd a magadét hogy nincsenek testalkatok.
2019. dec. 15. 18:46
4/11 A kérdező kommentje:
Mirol vakerolsz te lajharfeju
2019. dec. 15. 19:08
5/11 anonim válasza:
Mi spanokkal idén csak tenerifére ruccanunk ki. Szoros lesz az év eleji program. Beesett pár komolyabb megkeresés a céghez. Aztán nem árt ha itthon vagyok, hogy tudjam felügyelni a munkát.
2019. dec. 15. 19:42
6/11 anonim válasza:
Ennyi kamu embert lol
2019. dec. 15. 19:47
7/11 anonim válasza:
Én Neu Yorkba és Los Veganba megyek a test épittés felleg váraiban mivel a céllom hogy a testem továb fejleszem.
Ez a legfontosab életbe aki nek nem tőkéletess a teste az minekis él. A szpozornok maj fizettik szercsére havi tőb milát kapók a testemre mivel anyitis ér. meg fizetik a minöségett.
2019. dec. 15. 19:53
8/11 anonim válasza:
Kezdelek sajnalni komolyan. Hogy napi 3 ilyen idiota kerdest irkalsz ki ide. Es 3 kamu profillal magadnak valaszolgatsz. Rohadt gáz vagy ember. Nincs jobb dolgod? Ennyire unatkozol? Senki sem kivancsi erre vágod?!
2019. dec. 15. 21:02
9/11 anonim válasza:
En csak edzeni megyek🤷♂️
2019. dec. 15. 21:16
10/11 anonim válasza:
Én egy kéthetes óceánjárú luxusútra fizettem be. Egész nap a nyitott gymben fogok gyúrni, közben a végtelen vizet nézegetem majd, este pedig egészséges koktélok mellett gyűjtöm be a különböző országokból összegyűlt gyönyörű nők elismerő pillantásait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!