18 évesen szteroid használat és verseny?
Sziasztok! Az a nagy helyzet hogy szeretnék versenyezni jövő nyáron a Muscle Beachon Men's Physique kategóriában.Most 17éves vagyok 18 éves leszek a nyáron és szeretnék egy kúrát csinálni hogy acélosabb legyen a forma.Jelenleg: 172cm vagyok 80kg ,16% zsír, 41cm kar, 130kg fekvenyomó max. Májusba kezdeném a diétát és a cuccolást. Stanazololt terveznék.A hasam sajnos nagyon a gyengém igaz az elmúlt években elhanyagoltam kb fél éve edzek hasra normálisan. És mellesleg 3 és fél éve edzek. Tehát a kérdés az hogy megérné e nekem szedni valamilyen szteroidot kicsi dózisba vagy így natúrba is elérnék egy szép , látványos formát nyárra? Jellenlegi képeim itt:
Biztos attól az egy tesztoszteron kúrától lett rákos cortez és halt bele.
Ne viccelj már.
Kérdező, helyedben elengedném ezt a versenyzés dolgot, nincs meg hozzá az tehetséged, de ha meglenne, még akkor sem lenne semmi értelme. Pénzed ebből nem lesz, ez csak viszi a pénzt, és még elismerést sem kapsz, akkor sem, ha eredményes versenyző vagy. És mindenzt olyan áron teszed, hogy kockáztatod az egészséged, de ami a legszörnyűbb, hogy bekorlátozza teljesen az életed, és kimaradsz számtalán jóból ebben az egy életedben.
Ettől független érhetsz el jó eredményeket és nézhetsz ki jól. Sőt, ki lehet próbálni ésszel a cuccozást is, ha már naturálban összehoztál egy komolyabb formát, de te még nem tartasz itt, ráérsz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!