Fiúk, mennyire fontos nektek az edzés?
Általába szinte minden fiúnak megvan hogy mi a megálmodott forma, amit el akar érni. Sok fiú sportol és igyekszik minél jobb eredményt elérni főleg külső szempontból formailag.
Ehhez a legjobb ugye a kondi. Ezért vannak nem kevesen akik lejárnak edzeni és tesznek érte hogy jó testük legyen.
Itt pl ki mennyire tartja ezt az egészet fontosnak, sportoltok rendszeresen? Vagy ha nem akkor miért, nincs elég motivációtok, vagy más oka van? Leírhatja bárki a gondolatait.
Én is sportolok lányként, kondi és tánc. Fontosnak tartom nagyon. Szeretem is, és tényleg jót tesz az alakomnak is. Fiúkban is vannak ilyenek akik ennyire rajta vannak az egész témán. Ti hogy vagytok vele?
Az erő maga az igazság!Az erő mindenek felett áll!
Az edzés mindennél fontosabb,minden más csak másodlagos
Bocsi, nő vagyok, de írnom kell.
Súlyzós edzés forever! Az életem.
Kondicioban elertem azt amit akartam, a kulso mar nem motival. Eroben meg egy 20-30 kg hianyzik ahhoz ami um. bakancslistas az eletemben.
Ettol fuggetlenul szeretem a sulyzos edzest, ha nem is olyan intenziven de valoszinuleg egesz eletemben csinalni fogom.
Elöször az volt,hogy minél több izom,minél erősebb legyek.Most meg már nem érdekel ez a rész.Egyszerűen jó csinálni.Ha kihagyok egy edzést,akkor hiányérzetem van.
Fene tudja,olyan,mint a fogmosás?Lehet rossz a hasonlat,de nem fogok agyalni jobbért.
Szval jó fogat mosni?
Jó is,meg néha unalmas is..de úgy csinálod rutinból..Ha kimarad,akkor meg büdösnek érzed magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!