Milyen ételeket szoktatok készíteni, aminek jók a makrói?





Nekem van olyan, mikor sütis napot tartok, ilyenkor konkrétan egész nap sütit eszem,
mivel lusta vagyok, általában kimerül kókuszgolyóban, tökös muffinban, házi baunty-ban... ezeket könnyü elkesziteni.
ki vannak számolva szépen, egy excel táblázatban elég beírni az aktuális sulyomat, és màr dobja is ki az alapanyag listàt arányosan.
de hamburgert, gyroszt, dürümöt, bármit el lehet készíteni, úgy hogy passzopjanak a makrok, és ha ràm hallgatsz, megtanulod hozza kezelni az excelt, nekem rettenetesen megkönnyíti az életemet.










Bármit. A csirkepaprikástól kezdve a csoki tortáig mindent csak makrókat nézve állítom be a hozzávalók mennyiségét és persze a minél "clean"-ebb vonalra törekedve.
Elég sok Szafi reform terméket is használok. Alapporokat, süteménylisztet főleg. A fehérjepor is jó barátom ha sütit csinálok (főleg a kazein).
Pár ilyen alap kaja: rakott karfiol vagy zöldbab, bolognai, fasírt -ezek darált pulykából vagy marhából. Csirkemellből is ákár pöri vagy vadas, de lehet tölteni, feketeerdei sonkába tekerni. Nagyon ritkán eszem májat is, mert jók a makrói és gyorsan összedobható egy hagymás máj mondjuk sima rizs+karfiolrizs kombóval, hogy legyen mennyiség, de a ch ne legyen túl sok benne és plusz rost.
Hirtelen ennyi. De ha kérdésed van, írj nyugodtan privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!