Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékonyan kondizni tényleg ciki?

Vékonyan kondizni tényleg ciki?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a BMIm 15,5. Azért mentem le a terembe, hogy változtassak, erősödjek.

Már nagyjából 5 hónapja edzek heti 3×1 órát, a méreteimhez képest nagy súlyokkal dolgozok. Minden rendben ment, de váltottam termet, és ott úgy néznek rám az emberek, mint egy UFOra. Ez engem zavar, mivel nem tudják, mi a cél és mi a motiváció, illetve mi van a háttérben.

Nektek nagyon fura/vicces látvány lenne, ha egy vékony lányt látnátok a konditeremben nagyobb súlyokkal "bohóckodni"?

2019. nov. 15. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki! Valahol mindenki elkezdi. Vagy vékonyan, vagy átlag testalkattal, vagy kövéren... Szerintem csak arról lehet szó, hogy új lány vagy a teremben és ezért bámulnak az agyatlanok. Eleinte biztos fura ez, de hamar megszokod, illetve ők is megszokják, hogy új lány van a teremben és már senki sem fog bámulni. Nyomassad az edzésed és ne foglalkozz velük! ;)
2019. nov. 16. 07:16
 12/15 anonim ***** válasza:

simán lehet, hogy ezt beképzeled magadnak, mert új terem, a másikban már megszoktak, hogy odajársz, és mivel te magad a saját jelenségedet "furcsának" gondolod (valóban nem gyakori), ezért azt hiszed, hogy negatív töltettel bámulnak. pedig lehet, hogy magukban elismerően hümmögnek, hogy húha ez a csajszi mekkora súlyokat mozgat meg a saját méretéhez képest.

de a legvalószínűbb, hogy csak futólag rád tekintenek (a ritkaság miatt), és mennek tovább.

2019. nov. 16. 09:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld pacsi!

Remélem úgy van, ahogy mondjátok.. Hogy csak meg kell szokniuk, vagy a súlyokat nézik a kezemben. :)

2019. nov. 16. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, hiszen azért van hogy változtass. Járok kondizni de a kutyát nem érdekli ott hogy ki vagy és hogy nézel ki. Egyébként is a menőzőket, tablettásokat (szereseket) nem szeretik hamar kiteszik őket onnan.
2019. nov. 19. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Tablettásokat

Lol mekkora szöveg 😂😂😂

2019. nov. 19. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!