Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jo bicepsznek...

Szerintetek ez jo bicepsznek szamit?

Figyelt kérdés

46-47cm de nem szalkas. Most azon vagyok.

[link]

2019. nov. 15. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek jónak számít, valakinek nem. Itt nem az a lényeg, hogy ki milyennek látja. Egyedül csak az számít, hogy te meg vagy-e vele elégedve. Ha nem, akkor dolgozz rajta, ha pedig jó így neked, akkor meg élj boldogan.
2019. nov. 15. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon bika tesó 💪
2019. nov. 15. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

Attól függ milyen közösségben vagy.

Ha valaki soha sem edzett egész életében, akkor elképzelhető, hogy nagy számnak tekinti, de valószínűleg egy olyan közegben is hamarabb kövéreznek le, minthogy azon ámúldozzanak, hogy milyen izmos vagy.

A konditeremben meg főleg nem.

Sokkal nehezebb egy 42es kart elérni kockákkal 12%os testzsírral (ami egyátalán nem nagy szám), mint a 46ot zsírosan.

Éppen ezért ne másokhoz viszonyítsd magad és a külvilág visszajelzéseire hagyatkozz. Mindig önmagadhoz mérd a fejlődésed.

2019. nov. 15. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem esztétikus és csúnya, az alkarod is kicsi hozzáképest.
2019. nov. 16. 01:05
 5/5 anonim válasza:

Szerintem egy elmegy kategória :D

4-es! Esztétikus és csúnya hogy lehet egyszerre? xDDD

2019. nov. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!