Testépítők! Nektek mi a véleményetek Torma Valentinről?
ha a lába a felsőtestével egy szinten lenne....
amúgy annyira nem rossz
de semmi extra
Jó gyerek, én bírom. Meg azért egy mérnök* szavára egy kicsit jobban adok, mint a sok önjelölt és mesterségesen pár hónapra, 1-2 évre felhájpolt "guruéra".
*Értsd: meg van benne az alázat, hogy rendesen utána nézzen az edzés fiziológiai hátterének, hatásának, hiszen már a tanulmányai során is nagyon szorgalmasan kellett dolgoznia. Műszaki értelmiségiként pedig nagyon jól képes rendszerben látni az egész témát.
A 3as nem tudom, honnan szedi, hogy T.V. mérnök, ilyet sehol nem hallottam. az egyik videójában azt mondta, h közgazdásznak tanult, de abbahagyta.
Különösebb bajom nincs vele, de nála is vannak olyan dolgok, amibe simán bele lehet kötni.
Legutóbb divatdiétának nevezte a gluténmentes étrendet (mondjuk az ételérzékenységekről nem sok fogalma van), a szeme alatt meg elég durván kidagadnak az erek.
az utolsónak meg van némi igaza. tőlem influenszerkedjenek, kit érdekel, de sem a kinézetük, sem a tudásuk előtt nem kell hasra esni.
A 3 Harmad gyerek is elég furcsa, állítólag 8 éve edz, és nem néz ki jobban, mint egy random gyúrós srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!