Ti melyik termet választanátok?
Figyelt kérdés
Terem 1: 15 ezer havonta, egy éves hűsègszerződèssel. Gyalog negyed óranyira a lakhelytől. Csoportos órák az árban benne.pl. funkciolanis edzés, vezetett szabadsulyos edzés. Ètrend, edzesterv készítés. Terem 2: + fél óra út tömegközlekedés. 6000 ft havonta. Nagy terem, de sokan is vannak mindig. Nincs csoportos óra.2019. okt. 30. 05:22
1/10 subrette válasza:
Ha belefér az anyagiakba, akkor az elsőt. Közel van és a csoportos óráknak motiváló hatása van. A funkcionális edzést szeretem, így nem kérdés, hogy oda mennék.
2/10 anonim válasza:
Mivel én nem járok semmiféle csoportos órára, a géppark által felkínált lehetőségek alapján döntenék és nem kötnék hűséget.
Ha neked fontos a csoportos óra és szükséged van arra, hogy valaki segítsen az edzésterv és étrend elkészítésében nyilván az első opció. Ha nem számít számodra az a +- negyed óra és nem ragaszkodsz a csoportos órához, akkor a második.
3/10 anonim válasza:
oda jarnek,haol több helyes fiu van
4/10 anonim válasza:
A masodik terem egeszen veletlenul nem a Tempelfit 2? :)
5/10 anonim válasza:
Mégis mi ez, hogy hűségszerződést kell kötni? Nem is hallottam még ilyenről, de nem is értem. Ez azért szerintem kész vicc. Nehogy már megszabják nekem, hogy 1 éven keresztül csak oda járhatok. És ha el kell utaznom pár hónapra valami fontos ügy miatt, akkor mi van? Kötelezően kifizettetik velem abban a hónapban is a kondibérletet, amikor nem is járok? Vagy ez hogy működik? Valaki okos magyarázza már meg nekem, mert egyáltalán nem értem :D
6/10 anonim válasza:
1,
15000nem penz
Csoportos orak nem jok semmire. De mar nem egy szőke macát szedtem fel ilyenen.
7/10 anonim válasza:
#5 Ez ugy mukodik, hogy egy eves huseget kotsz a teremmel, ami azt jelenti hogy vasarolsz naluk kedvezmenyesen egy eves berletet. Az hogy egyben vagy havonta fizeted opcio, de igy egy alapbol 18-20 eft-os teremberlet megvasarolhato 15 eft-ert egy honapra lebontva. Igy aki egesz evben ugyan abba a terembe jar, 30-40 eft-ot sporol. Senkinek sem kotelezo, ez is csak egy opcio, annak aki egesz evben edz, ugyan ott edz es nem jar honapokra nyaralni, tokeletes valasztas.
8/10 anonim válasza:
Es nem ertetlenkedve kell allni egy ilyen lehetoseg elott, hanem realisan belegondolni jozan paraszti esszel, hogy van olyan felhasznaloi reteg aki szamara ez elonyos. De pl. mobiltelefon vagy/es internetszolgaltatonal valoszinuleg neked vagy kozvetlen ismerosodnek/csaladtagodnak is van husege(d). Akkor is szetraktad ertetlenkedve a kezed, mikor a Telecomnal vagy Vodanal huseget kotottel 2 evre mert 1500 ft-al olcsobb a havidij, vagy 10%-al olcsobb volt a Galaxy/Lumia/Iphone?
9/10 anonim válasza:
Tovabba a huseg nem azt jelenti, hogy mas szolgaltato szolgaltatasat nem veheted igenybe. Csupan azt, hogy az oveket a szerzodesben foglalt idotarmig fizetned kell (hasznalnod sem kotelezo), ellenkezo esetben dijkoteles a szerzodesbontas.
10/10 anonim válasza:
Attól függ, mi a cél. Az elsőnél nagyon vonzó (számomra), hoyg negyed óra alatt hazasétálok. Ha reggel, munka előtt megyek edzeni, akkor nem kell még buszra is várni, hanem hamar odaérek. Ha pedig este, munka után, akkor ugyanez, előbb otthon vagyok. De leginkább az döntene, hogy egyáltalán érdekel e a csoportos óra. Mert tök jó, hogy a második csak hatezer, de ha te kifejezetten a csoportos órák miatt mennél, akkor nem mész vele sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!