Szerintetek is lehetne pumped gabo a magyar testépítés arca?
Figyelt kérdés
Sokan féltékenyek rá és emiatt szidják de kétségtelenül Magyarország egyik legjobbja2019. okt. 29. 13:18
11/15 anonim válasza:
Muszáj ennyi retkes Gabos kérdéd ide? Nézelődsz bárhol pesten és látsz izmosabbat ha ügyes vagy. Teremben meg főleg. És legyen ő az magyar testépítéd arca?? Meg egyik legjobb? Jól néz ki persze nem az de nem értem miért kell isteníteni.
12/15 anonim válasza:
"Csak fiatal volt és kellet neki a pénz"
Ha kirabollak, de azt mondom hogy csak fiatal vagyok és kellett a pénz, akkor ugye engem se fogsz bűnösnek tartani?
13/15 anonim válasza:
Persze,en meg lehetnel akar sundiszno is
14/15 anonim válasza:
Nem.Mert ehhez a címhez eredmények is kellenek.
Ma nem hivatalosan (mivel ilyen titulus vagy cím nem is létezik) Kathi Bélát mondanám a "magyar testépítés arcának".
Persze ez ismét egy troll kérdés gondolom.
De már megszoktuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!