Miért járnak ide olyan emberek akik csak kötözködni, trollkodni tudnak a másik segítése helyett?
Tudjunk, hogy itt napi szinten megfordul a hazai testépítés összes meghatározó alakja. Önzetlenül segítséget nyújtanak, megvitatják a sporttudomány aktuális nagy kérdéseit. Köztük vagyok én is...
Mérhetetlen szomorúsággal tölt el, hogy vannak itt olyan alakok akik ezt tönkre akarják tenni. Nem írok nevet de szerintem tudjátok kire gondolok...
Szerintetek mit lehetne tenni ez a jelenség ellen? Van valami ötletetek? Vagy csak véleményetek?
Ne tartsátok magatokban!
Én általában "trollkodok" a testépítőkkel, az ezósokkal, a guminindzsákkal, meg az édibédi kisállatosokkal, meg a valóságtagadóan hívőkkel és a házifeladat-megoldatókkal.
Nagyon türelmes, támogató és megértő vagyok viszont a gyereket nevelő kismamákkal, a bántalmazottakkal, azokkal, akik értelmes kérdést tesznek fel, amit tényleg nem egyszerű kiguglizni, a kezdő sportolókkal (főleg a bizonytalanokkal). Meg úgy mindenkivel, akinek tetszenek a kérdései, mert engem is elgondolkodtatnak.
A testépítők kérdései viszont általában önmagukban is mosolyt fakasztanak ("Ti milyen gyakran demonstráltok erőt a teremben?; "Ha nem úgy köszönök, hogy <<Szevasz, Uram>> akkor egyből leveszik, hogy kezdő vagyok?"; "Szerintetek X.Y. - belinkelve egy túlizmolt pokolbéli szörnyeteg valamelyik fantasy-könyv borítójáról - naturál?"; "Szúrom a s.ggem és még feláll a farkam, miért kell szidni a szteroidokat?"; "Csirke rizzsel mehet?") - szóval ezek a kérdések nem épp a magas szellemi színvonalról szólnak, viszont a sok "kigyúrt kopasz mercis", meg a sok Pumped-gyerek miatt jól esik kicsit húzni őket.
Ne vedd magadra, de ha zavar, akkor keressetek valami olyan, zártabb fórumot, ahol úgy szakmázhattok, hogy abba nem szól bele senki magamfajta.
Szégyeljétek magatokat!
Az ilyenek miatt éri a testépítő közösséget oly sok negatív kritika, előítélet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__100..
Az ilyenek miatt. Ő most szerinted trollkérdező? Vagy komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!