Miért nem bírja a lábam a futást mikor nem vagyok elhízva?
Figyelt kérdés
Megvan a fizikumom és kövér sem vagyok max pár kg felesleg, de eddzek már egy éve tehát lábam is eléggé izmos. Pár napja kezdtem el a futást és 1perc seta egy perc nagyon gyors futást váltogatok viszont érzem simán bírnék vagy 7,8 at is ebből de második gyors futásnál már mintha a talpam felsno resze egyszeruen nem birna, ami a bokammal vizszintbe van, az az izom vagy csont ami futasnal mikor sarkadra erkezel felhajlik, tAlp felso resze. És nemtudom ez miért van, a lábam és én is bírnám simán mert még alig faradok ki, de ha nem bírok mar egyszeruen a vegen a sarkamra erkezni mert nem birom a behajlitast igy nem lehet futni se. Erre lehet valahogy eddzeni vagy idovel jobb lesz vagY mit tegyek hogy tovabb birja?2019. szept. 8. 13:49
1/13 A kérdező kommentje:
Es rohadtul felbsz hogy emiatt a sz@r miatt nemtudok normalisan futni.
2019. szept. 8. 13:53
2/13 anonim válasza:
Tölts fel egy képet, ahol akár egy másik lábon bejelölöd a fájdalom helyét, és akkor tudok tanácsot adni. Egyébként mind2 lábadban van, és az első futásnál is volt?
3/13 anonim válasza:
Vagy magyarázd el ezekkel a szavakkal: sarokpárna, lábujjpárna, talp külső/belső rész, saroktól enyhén előre, valahogy ilyen szavakkal.
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem érthetö, HOL fáj, mert a talp ALUL van, annak NINCS FELSÖ része!
6/13 A kérdező kommentje:
Elnezest rosszul fogalmaztam. A kepen pontosan latszik. Az a resz mikor felhajlitod pl labad.
2019. szept. 8. 14:01
7/13 A kérdező kommentje:
Kocogást bírom egy ideig. De gyorsabb futásnál már elkezd fajni es egyszeruen keptelen vagyok tovabb futni mert talpra erkeznek es nem sarokra.
2019. szept. 8. 14:01
8/13 anonim válasza:
Az a lábfejed. Valószínűleg ín túlterhelés lesz, az előfordul abban a régióban. Ne fuss pár napig, borogasd, kenhetsz rá kenőcsöt (gyulladáscsökkentőt), ha van, futás előtt pedig szánj pár percet az átmozgatásra, átmasszírozásra, és az első pár futáson vegyél vissza az intenzitásból.
9/13 anonim válasza:
Esetleg nem megfelelö cipö lehet az ok, vagy túlterhelés, egy orvosi vizsgálat segíthet a probléma megoldásában.
10/13 A kérdező kommentje:
Csak 17 vagyok. Nem terhelem tul hisz egy hete nem is futottam. Kondiban biciklizek és gyors séta emelkedőn, esetleg az lehet baj? Heti 5x
2019. szept. 8. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!