Enyhe alkohol hatása alatt a konditermekből kitilthatnak?
Tegnap délután haverokkal iszogattunk kicsit, de gondoltam nem hagyom ki a kondit, ezért este lementem edzeni.
Szokásosan a pulthoz mentem beszélgettem, flörtöltem a pultos csajjal, megjegyzéseket is tettem jó a hátsód ilyesmi. Iszogattam az edzés előttimet. Még nevettek is.
Majd mondtam indulok edzeni, erre beszól az egyik tag, hogy jobb lenne, ha inkább hazamennék?!
Kisebb vita kerekedett majd mondták, ilyen állapotban nem edzhetek... Nagyon ideges lettem, majd mondtam utolsó volt, hogy itt hagytam egy forintot, a konditermi szerződésemet fel fogom bontani, a pénzem visszakérem.
Szerintetek milyen dolog a pultnál nevetgélnek, majd elküldenek ??
Mindenhol szerepel a szabályzatban/házirendben, hogy alkohol állapotban nem használhatod a gépeket. Ezt te elfogadtad akkor, mikor bérletet vásároltál.
Mellesleg ha a kis beszelgetésből, flörtölésből levágták, hogy piás vagy, akkor az nem olyan kis iszogatás lehetett...
Pofozkodnál???
164. § (1) Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, testi sértést követ el.
(2) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, az elkövető könnyű testi sértés vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
#3 ennyi
Amugy meg pultos bírja mar a megjegyzéseket
Tuti egyik csaj mártott be es kuldtek el de a jattkor vigyorogtak.
Ilyenek ezek a műnők...
Értelmezd már légyszi! Tudom nehéz, de próbáld meg!
Szerinted ha nem okozol 8 napon túl gyógyuló sérülést akkor azt szabad, az rendben van? Akkor gyere, adok neked pár pofont szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!