Mennyi lehet még vissza a naturál határaimig?
Ma húztam új PR-t felhúzásban,205kg-ba 3 ismétlést.Az 5RM-em 195kg volt.A maxom szerintem megvan 215kg.
73kg vagyok.Mennyi lehet még hátra?
Tavaly nyáron 197.5kg volt a 3RM-em és 187.5kg az 5RM.
Aztán diétáztam és ősszel volt egy térdsérülésem,ami miatt 2 hónapot kihagytam,plusz még 2 hónapig nem tudtam rendesen használni a térdemet.Kb februárban kezdtem el újra rendesen guggolni,vissza kellett erősödni.
Szóval 8 hónap alatt tudtam 7.5kg-t emelni a 3RM-emen.
Jól van egyes. Akkor a maxod simán 280 felett van. Nem is értem, miért nem versenyzel és hallunk felőled, ezzel 74 kgos kategóriában benne lennél a világ top 3-ban.
Persze a 39%-od elmondja, hogy csak troll vagy.
Kérdező, nem tudom mióta eddzel, de ezek elég jó közelítő adatok, kicsit lejjebb kell pörgetni
Men - By Weight
Weight Squats Bench Deadlifts
132 430 270 440
148 460 300 470
165 500 330 540
neked a 165 fontos kategória kell, szóval elméletileg olyan 226kg guggolás, 150kgos fekvenyomás és 245kgos felhúzás lehet az 1 ismétléses maximumod, amire a tested képes lehet kivételes genetikával, tökéletes étrenddel és edzéssel. Persze itt lehetnek egyéni eltérések, hogy az egyikben mondjuk 10%-kal gyengébb vagy, cserébe a másikban 5-15%-kal erősebb. Ez az oldal sem tökéletes, de elég jó közelítő értékeket ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!