Rátok nagy hatással volt és egy örök emlék amikor előszőr láttatok edzőtermet?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 06:44
1/7 anonim válasza:
Igen, Kispesten volt. Tetszett, kicsit féltem az új élménytől.Egy full izmos srác volt a zuhanyozóban,és ahogy mentem, rám fröcskölődött az izmairól a víz:-D. Az első edzésem után olyan izomlázam lett, hogy alig tudtam lábra állni.
2/7 anonim válasza:
Én még csak kívülről láttam edzőtermet, de soha nem fogom elfelejteni.
3/7 anonim válasza:
Bennem az maradt meg, hogy amikor a terem tulajdonosa megtudta hogy 14 éves vagyok és lejött hozzám egy személyiedzővel és megkérdezte, hogy minden rendben-e.
Majd felajánlotta, hogy ha bármi kérdésem van vagy éppen nem értek egy gyakorlatot nyugodtan menjek oda az egyik személyiedzőhöz és elmagyarázza.
Azóta már eltelt 8 év, de ez nagyon megmaradt.
(Nem első napon volt. Az első konditermi élményemre nem is emlékszem)
4/7 anonim válasza:
Számomra nagyobb és emlékezetesebb élmény mint az első nővel töltött éjszaka.
5/7 anonim válasza:
Egy éve edzek es meg sose lattam edzotermet csak videokon.
6/7 anonim válasza:
Igen, még mindig emlékszem arra a végre hazaértem érzésre. A vas illata, háttérben a nagy súlyok csattogó hangja.. Ahh libabőr
7/7 anonim válasza:
Tényleg, egyes termekben van egy durva, kitörölhetetlen “izomszag”💪🏻👋🏻.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!