Nagyon sok ember miért annyira igénytelen, hogy nem jár edzeni?
Figyelt kérdés
Ez lenne a minimum amit egy embernek muszáj megadnia saját magának, hogy igényes, ápolt, esztétikus legyen a teste.2019. aug. 31. 23:59
2/11 anonim válasza:
Valakinek nincs ideje, valakinek nincs kedve, valakinek nincs energiája
És nyílván az emberek többsége jobban szeret pihenni/enni/aludni, mint mozogni
3/11 anonim válasza:
Én ugyan nem így dolgozom, de mondjuk 12 óra munka után lehet te is ilyen igénytelen lennél ;) ez nem igényesség kérdése....
4/11 anonim válasza:
Én hiába edzenék, nem izmosodnék. Szélsőségesen súlyos IBS-em van, már annak is örülök, ha nem megy a testsúlyom 60 kg alá...
5/11 anonim válasza:
Mert túl lusták hozzá és nem hajlandóak áldozatot hozni, hogy jobban nézzenek ki. De nincs ezzel baj, megmaradnak nekünk a fullos csajok:)
6/11 anonim válasza:
Én speciel nem kedvelem az ilyen felszínes, ítélkező, nagyképű fszokat :)))))
7/11 anonim válasza:
Na hát #6, ilyet is ritkán olvasni lánytól :D ez kellemes csalódás volt most.
Mondjuk, olyan felszínes lánnyal, akinek csak a kinézetem "kell", akkor se jönnék össze, ha fizetne érte.
8/11 anonim válasza:
Én már az általánosban is bevezetném a napi 1 óra gyúrást.
9/11 anonim válasza:
Egy egész nap aszfaltozó vagy tetőn dolgozó ácsnak az lesz a legutolsó gondolata,hogy még elmenjen edzeni.
10/11 anonim válasza:
Mert nem mindenki életstílusával összeegyeztethető ez a sport. Vannak kemény fizikai munkát végző emberek, akiknek eszébe nem jutna még meló után a teremben edzeni. Valakinek nincs pénze, ideje, energiája, kedve ehhez. Van aki úgy érzi, hogy ez nem az ő sportja, így más elfoglaltságot csinál. - Én pl. kerékpározom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!