Mit csináljak ha edzéskor idegbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Kotekszek, másokat figyelek, fel alá járkálok
Edzeskor szokott csak lenni
2019. aug. 30. 08:47
11/27 anonim válasza:
Egy: Rendben, ez egy remek ötlet, az otthoni környezet talán megnyugtatóbb, mint emberek között lenni és várni a sorban
Kettő : Csak tudnám, hogy akkor miért is tettél fel kérdést, ha csak felhúzod a válaszokon magad? :)
(1. voltam)
12/27 anonim válasza:
Nyugtasd le magad egy küzdősportolóval, majd ő a fejedet üti keresztűl.
13/27 Estádio de Felchút válasza:
Mert idegbeteg vagy.
A farostból készült kerti tároló meg nem üt vissza...
14/27 anonim válasza:
Beszarok rajtad ember :D Engem méregetnél terembe úgy lerendeznélek kiesnél a gatyádból :D
Ahogy a többiek is írják csinálj otthon magadnak termet, aztán majd ha szétverted az egészet, akkor visszamész gymbe.
Nem lehet valami intenzív az edzésed
15/27 anonim válasza:
Én 160 kg vagyok 67es felkar es kb 8% testzsirral(amugy 17eves vagyok) még az elefántok is arébb álltak az utamból amikor az állatkerbe sétáltam múltkor..
16/27 anonim válasza:
Utolsó.
Nem gáz hogy már 17évesen úgy nézel ki mint egy vágásra kész disznó? ;)
17/27 A kérdező kommentje:
Összecsomagolnék itt bárkit fél kezemmel.
2019. szept. 2. 19:22
18/27 anonim válasza:
Max a pötsödet tudod fél kézzel.
19/27 A kérdező kommentje:
meglatnal összefosnad magad
2019. szept. 2. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!