Hogy lehetne megoldani, hogy a mákosguba beleférjen a testépítő étrendbe?
Na most ugye, az tiszta sor, hogy a klasszik mákosguba az szemét kaja, kuka.
Az étrendem nagyon rendbe van, patent minden, jönnek is az eredmények.
De egyszerűen sóvárgok, majd meghalok, bármit megadnék a mákosgubáért!
Tudtok jó gyúrós mákosguba receptet?
Szerintem okosabban teszed, ha eszel EGYSZER egy adagot a NORMÁL mákosgubából és utána folytatod a szabályos étrendet.
Ettöl nem romlik el a étrended, csak megszünik az étvágyad erre.
(Szinte) minden kajából lehet valami gyúrós verziót kihozni. :)
Tk kiflit karikákra vágod, laktózmentes tejet/mandulatejet/kókusztejet egy kis vaníliával összeforralsz, kiflikarikákat beáztatod, darálsz mákot édesítővel/kevés cukorral. Jénaiba bedurrantod a kiflikarikákat, ráöntesz mákot, rétegezed. Be a sütőbe 180 fokra 20-25 percre.
Sodót meg egy adag vaníliás fehérjéből, meg kevés vízből keverd ki, ha nem sűrűsödik, akkor bele 1 tojássárgája, meg kis rizsliszt, aztán kis láng felett, kevergetve besűríted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!