Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sracok, csak szeretintem...

Sracok, csak szeretintem hozható zyzz formaja egy kicsivel szerencsesebb genetikaval teljesen naturalba?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hozható.

Összességében ha azonos magas vagy a tömeget összerakhatod...szálkás is lehet olyan szinten de azt a kerekséget és teltséget sose fogod reprodukálni.

Pláne nem fogsz olyan erőszinten maradni mint zyzz.

Egyébként aki követte zyzz "pályafutását" tudhatja hogy még az a forma ami elért kokszak sajnos édes kevés...és ezt nem rosszból írom.

2019. aug. 22. 21:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ő nyíltan használt szteroidokat. De ha naiv(abb) (teszem azt, elfelejtjuk, hogy miket használt, illetve "nem veszunk tudomasul a magasságat es súlyát) szemmel megnezzuk az instagram oldalát, akkor az a forma, amit ott láthatunk, szerintem hozható naturalban
2019. aug. 23. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:

# 12 Nem hozható.Azért látod hozhatónak mert naiv szemmel nézed.

Ja és zyzznek nincsen instagramm oldala max a bátyjának vagy sok rajongó által létrehozott fan oldal.

Nem tudom te milyen képeket/videókat láttál de a legjobb formája nem hozható naturálban.

De keresek neked egy régebbi képet róla (ahol egyébként szintén koxolt már régóta) ami hozható naturálban jó genetikával és sok év edzéssel és megfelelő kajával természetesen.

Példa:

[link]

[link]

2019. aug. 23. 19:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Erre gondolok egesz pontosan

[link]

2019. aug. 23. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!