Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hőenelkedésem van, fáj a...

Hőenelkedésem van, fáj a torkom és köhögök. Mehetek e így edzeni?

Figyelt kérdés
Ma kéne új maxot húznom felhúzásban

2019. aug. 7. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Az arany szabály hogy ha nyak fölött van mehetsz de moderáltan ha alatta (pl.: hasmenés) egyátalán nem.

Új PR-hoz mindenképpen rossz az alkalom ... Jobb ha otthon maradsz vagy csak egy deload hétbe tartozó szinten csinálsz valamit.

2019. aug. 7. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vidd csak be a virusod kozossegben, az nagyon okos gondolat. Gondolom ez teged nem erdekel. Amugy sem ajanlott

Betegen edzeni az immunrendszereddtol veszed el az energiat es tovabb maradsz beteg vagy rosszabbul leszel es meg tovabb nem tudsz majd edzeni.

2019. aug. 7. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Testedzést hatására gyengül az immunrendszer, másokat is megfertőzhetsz, te is tovább leszel beteg. Pihenjél otthon ha ilyen van.
2019. aug. 7. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Elmentem,meghúztam az új rekordot.Úgy érzem az edzés meghyógyított,kiizzadtam magamból
2019. aug. 7. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
ugytunik a masodszor valaszolo kollega beletrafalt, tenyleg telibeszartad a tobbi embert, meg ugy is, hogy el lett pofazva a tuti neked. De akkor minek kerdezel, ha ugysem erdekel a valasz?
2019. aug. 7. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Láttam valamit ami felidegesített és muszáj volt lemennem hogy megnyugodjak.Dühömben könnyedén meghúztam az új PR-t
2019. aug. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!