Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyemelő edzések Budapesten:...

Súlyemelő edzések Budapesten: javaslatok?

Figyelt kérdés

Crossfitezek és régóta az olimpiai súlyemelés része a kedvencem ebből ezért elhatároztam, hogy szeretnék elkezdeni ilyen jellegű edzésekre járni.

Egyetemista vagyok, tehát sportszövetség is szóba jöhet.

Köszi előre is!:)

2019. aug. 6. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
6%

Hagyd. A súlyemelés egy haldokló sportág. Lassan az olimpiákról is ki lesz tiltva. Itthon se klubbok, se versenyek, se utánpótlás.

Nincs értelme ezzel foglalkozni.

2019. aug. 6. 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Hobbi szinten szeretném csinálni elsősorban, mert élvezem. :)
2019. aug. 6. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
5%
Nem éri meg. Inkább kezdj el rendesen edzeni, normális konditerembe járni mint mindneki más. Nem értem mit kell mindig különcködni...
2019. aug. 6. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Crosfitett felejtsd el, nevetséges sport. Súlyemelés mehet, de ne akarsz sportszövetséget meg ilyeneket, csak hobbi szinten csináld a terembe.
2019. aug. 6. 15:04
 5/7 Szergej55 ***** válasza:
Attól függ, hogy hol mozogsz. Pesten rengeteg lehetőség van (BKV előre, Testvériség, MAFC stb.), vidéken városfüggő, a megyeszékhelyek nagy részén azért van lehetőség, esetleg néhány kisebb városban is. Mindenképpen érdemes beszélni a helyi edzővel és akár leigazolni, mert ez nem a sport, amit az ember magától meg tudna tanulni az esetek túlnyomó részében.
2019. aug. 19. 16:19
 6/7 anonim válasza:
A kondi és a sulyemeles ég és föld. Ha ő ezt élvezi akkor az miért különcködés? Olyan szintű koordinációt ad hogy hihetetlen. A másodperc tört része alatt kell 11- 15 dologra figyelni, és ha egyet elrontasz az egész borul. Szerintem egy nagyon jó és élvezetes sportág viszont sajnos az igaz hogy leáldozóban van. Hobbi szinten én azt mondom feelingesebb mint a kondi.
2020. jan. 28. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:
"Nem éri meg. Inkább kezdj el rendesen edzeni, normális konditerembe járni mint mindneki más. Nem értem mit kell mindig különcködni..." - bmeg, ez fogyatékos...
2020. febr. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!