Nektek mennyibe kerül a havi kondibérletetek?
Figyelt kérdés
Jól felszerelt? Valamint az edzök milyenek? Nekem 15ezer vidzonylag sok ujabb gép van de az edzök profik.2019. júl. 25. 10:00
21/27 anonim válasza:
12800, diakkoromban 8900 volt.
Jol felszerelt, edzok kozul egy embert szoktam latni a kb. 5bol, aki nem pofazza/rohogcseli/telefonnyomkodja vegig a szeanszot. Azt a fickot koklernek sem mondanam.
22/27 Sic Semper Tyrannis válasza:
7000 ft / 15 alkalom. Elég jól felszerelt, mindenre is tudok edzeni, ha akarom. A terem tulaja szokott edzéseket tartani, de nekem nincs rá szükségem, mert elvagyok magamban is. 1-2 gyakorlatot az elején rosszul csináltam, olyankor szólt, hogy szerinte nem úgy kéne, de az ingyen volt.
23/27 anonim válasza:
Wc milyen? Ha netán jönne a barna mackó...
24/27 SZücsöm válasza:
Persze csak az excrementum fétisedet akarod kielégíteni.
26/27 anonim válasza:
Aycm kártyával ingyenes, régebben 6000 Ft volt egy kisebb terem, ahová jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!