185 centihez a 75kg ennyire kevés?
56kg-ról kezdtem úgy, hogy viszonylag elég sokat ettem. Ez annyit jelent, hogy voltak olyan osztálytársaim, akikről tudtam, hogy kevesebbet esznek, mégis 2x nagyobbak voltak mint én.
Aztán rendbe tettem az étkezésem, 2 és fél év alatt felmentem a mostani 75kg-ra.
Viszont most ott tartok, hogy még mindig gizdának tartom magam, viszont nem bírom már tartani ezt a 4000-4500 kcal-os étrendet, így vissza-vissza esek 73kg-ra.
Kérdésem, hogy más is vékonynak érezte magát magasság - 110-el, vagy képes volt megelégedni ennyivel?
Azt nem értem, sokan miért csodálkoznak, hogy a nehezen hízoknak kb háromnegyede abbahagyja ezt a sportot...
Én még szerencsésnek mondhatom magam, mert tömtem magamba a kaját, és azért megindultak a kilók. De vannak olyanok, akiknek a világ kajája nem elég, és amit én ettem, azzal 1 kilót nem szedtek volna fel...
Igaz, így is a kajám jelentős része turmix, de a 73-75 kiló megtartásához elég.
Van aki felmenne 5000-5500 kalóriára, vagy inkább abbahagyná és megmaradna ennyi kilónak ebben a helyzetben?
Egyébként 26 vagyok, lehet tizenévesen patent étkezéssel elkezdve máshol tartanék most.
Most összejött egy atletikus, enyhén szálkás test, de szerintem senki meg nem mondaná, hogy testépítek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!